תזהרו לא לקבל דוח: לוחית רישוי לקורקינט החשמלי כבר התקנתם?

משרד התחבורה יחלו לחייב את רוכבי האופניים והקורקינטים החשמליים להתקין מספרי רישוי על רכביהם • מטרת ההחלטה היא לצמצם את מספר תאונות הדרכים ולווא את מימוש חוקי התנועה על ידי הנוסעים ברכבים הדו-גלגליים • בנוסף, תוגבר מערך הפיקוח העירוני ונוספו עוד עשרות מצלמות תנועה

בדיקת ישראל היום": מסוכנות האופניים בסביבת בתי הספר העל-יסודיים // משה בן שמחון, עידן אבני, דן לביא

משרד התחבורה יחל לחייב החל מחודש אוגוסט את כלל רוכבי הרכבים החשמליים הדו-גלגליים, לרבות אופניים חשמליות וקורקינטים, להתקין על כלי התחבורה שלהם מספרי רישוי. יוזמה זו, תחל את אכיפתם הסדורה של חוקי התנועה שנחקקו בתחום.

ההחלטה החדשה מובאת כשבעת האחרונה, קיימת באתר משרד התחבורה מערכת לרישום כלי תחבורה קלים ממונעים תקניים והנפקת לוחית זיהוי. אחד היתרונות להחלטה הוא הגברת הביטחון האישי של כלל משתמשי הדרך על ידי זיהוי ואכיפה יעילה יותר כנגד עברייני תנועה.

לוחית הרישוי החדשה לאופניים ולקורקינטים החשמליים, צילום: ללא

כזכור, בדצמבר 2023, החליטה הכנסת לחייב התקנה של לוחיות זיהוי על כלים חשמליים. אכיפת החוק תחל בפועל ב-1 באוגוסט 2024, כך שלציבור יש כחצי שנה להיערך, להירשם ולהתקין. ב-1 באפריל ניתן יהיה כבר לבדוק באילו מקומות אפשר להטביע את הלוחיות ולהתקינן. את האכיפה יבצעו משטרת ישראל ופקחי העירייה, בכפוף להאצלת סמכויות. זאת בין היתר, באמצעות עשרות מצלמות שפזורות ברחבי העיר, לצד עשרות נוספות שמותקנות בימים אלו. המצלמות, שהוצבו בצירים מרכזיים וסואנים בעיר, מתעדות עבירות תנועה ונצפות על ידי פקחים שנמצאים במרכז אכיפה אלקטרונית.

בנוסף ללוחיות הרישוי, לאחרונה הצטרפו למערך הפיקוח העירוני גם 50 פקחים חדשים, לטובת תגבור האכיפה על מימוש חוקי התנועה בקרב הנוסעים בכלי הרכב הדו-גלגליים.

רוכבי אופניים חשמליים בת"א, צילום: צילום: יהושע יוסף

ראש עיריית תל אביב-יפו, רון חולדאי, אמר: "זהו מהלך חשוב והוא יאפשר לנו לאכוף עבירות תנועה ביעילות באמצעות כלים טכנולוגיים. כך נחזיר את המדרכה להולכי הרגל, נשמור על בטיחותם של הרוכבים – ונציל חיים". סגנית ראש העירייה ומחזיקת תיק התחבורה, מיטל להבי, הוסיפה: "לוחית זיהוי על אופניים היא צעד חשוב לצמצום רכיבה בריונית מסכנת חיים ברחובות".

עוד נמסר מעיריית תל אביב כי "נתוני תאונות הדרכים בעיר בשנה החולפת נמצאים במגמת ירידה, הן במספר ההרוגים והן במספר הפצועים קשה. כך למשל, ב-2023 נהרגו בתאונות דרכים בקרב כל משתמשי הדרך 16 בני אדם, לעומת 21 שנהרגו ב-2018; וב-2023 נפצעו קשה בתאונות דרכים בקרב כל משתמשי הדרך 171 בני אדם, לעומת 203 ב-2018. וכל זאת בעוד שמספר המשתמשים בכלים דו-גלגליים הולך וגדל בעקביות בכל שנה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר

בדיקת ישראל היום": מסוכנות האופניים בסביבת בתי הספר העל-יסודיים // משה בן שמחון, עידן אבני, דן לביא