החלטות חותכות אין, עימותים יש: בישיבת הממשלה אמש (ראשון) שבה דנו בהקמת ועדת חקירה ממלכתית - בעקבות צו בג"ץ - ראש הממשלה בנימין נתניהו והשרים הטיחו האשמות קשות ביועמ"שית ובראש השב"כ, שאפילו לא השתתף בישיבה לאחר שבקשתו נדחתה על ידי נתניהו. בסיום הישיבה הוחלט לדחות את ההחלטה בדבר הקמת ועדת חקירה ממלכתית בשלושה חודשים.
לשאלת היועמ"שית גלי בהרב-מיארה מדוע עמדתו של רונן בר, התומך בוועדת חקירה ממלכתית, לא הופצה לשרים בכתב? רה״מ נתניהו השיב: "הוא פקיד, מה הוא רלוונטי לסוגיה? הוא לא התבקש להביע עמדה בנושא".
ראש הממשלה גם פנה לבהרב-מיארה ושאל אותה: "מי הציג להאג שנקים ועדת חקירה ממלכתית?", היא השיבה: "אתה".
השר קרעי שלמה קרעי לא חסך ביקורת מבית המשפט העליון בכלל והנשיא יצחק עמית בפרט: "הקמת ועדת חקירה בידי נשיא העליון הנוכחי, אותו אחד שמתנשא עלינו לאמר 'אני אמלוך', היא לא פחות מבגידה באמון הציבור. הציבור הישראלי, שרובו כבר איבד כל אמון בכנופיית שלטון החוק, דורש חקירה אמיתית, נטולת ניגודי עניינים, שלא תהפוך למנגנון לטיוח האמת".
אפילו שר החוץ גדעון סער, שמינה את בהרב-מיארה ליועמ"שית בימי ממשלת בנט-לפיד ונחשב למקורב שלה, התעמת עימה לאחר שזו קטעה את דבריו. "נהיה לך מנהג להפריע לכל שר שמדבר", אמר סער. "אני רגיל לזה בכנסת, פה לא היה דבר כזה מעולם. תיתני לי לסיים את דבריי".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו