הנהג שדרס אמש (מוצ"ש) כמה מפגינים שירדו למחות בעקבות העצרת נגד הרפורמה המשפטית, שוחרר בתנאים מגבילים, אף על פי שלא נקבע כי עשה זאת בכוונה, והחקירה תימשך בהיבט של עבירת תנועה. בחקירתו טען: "לחצתי בטעות על דוושת הגז". חברי הכנסת הגיבו לאירוע החריג, ובאופוזיציה מאשימים את הממשלה בהסתה.
לפי הגרסה, בנו של הנהג היה עד החסימה ולאחר שנלחץ התחלף עם האבא. הוא טען שכנראה השאיר את האוטו על דרייב או האנדברקס למעלה והאבא לחץ על הגז.
מפגינים מדווחים על דריסת מוחים שירדו לאיילון
יו"ר האופוזיציה יאיר לפיד, הגיב: "תמונות נוראיות בתל אביב, בנס זה נגמר בפצועים בלבד. ההסתה האיומה מגיעה מתוך הממשלה. שיקחו אחריות, שיצערו את השיסוי".
תמונות נוראות מתל אביב, בנס זה נגמר בפצועים בלבד. ההסתה האיומה מגיעה מתוך הממשלה. שיקחו אחריות, שיעצרו את השיסוי. שולח חיזוק לפצועים ולפטריוטים הישראלים בכל רחבי המדינה שנלחמים על הדמוקרטיה שלנו.
— יאיר לפיד - Yair Lapid (@yairlapid) September 9, 2023
מירב מיכאלי: "הנהג המנוול שביצע את פיגוע הדריסה נגד המפגינים באיילון לא פעל בחלל ריק. מאחוריו עומדים פוליטיקאים מסיתים מהקואליציה שהתירו את דמם של המפגינים".
הנהג המנוול שביצע את פיגוע הדריסה נגד המפגינים באיילון לא פעל בחלל ריק. מאחוריו עומדים פוליטיקאים מסיתים מהקואליציה שהתירו את דמם של המפגינות והמפגינים. הם אחראים לדריסה לא פחות מהדורס.
— Merav Michaeli מרב מיכאלי (@MeravMichaeli) September 9, 2023
חה"כ מירב כהן הגיבה: "עוד מוצ"ש, עוד אלימות מזעזעת כנגד מפגינים. פירות ההסתה".
חה"כ נעמה לזימי, שיתפה בחשבון הטוויטר שלה: "ניסיון לרצח של מפגינים, עד לאן נגיע עם טירוף ההפיכה? מי שמוכנים לראות מלחמת אחים ואת המדינה בלהבות לא ראויים להנהיג אותנו".
כזכור, ראש הממשלה גינה אמש את אירוע הדריסה: "מגנה בחריפות כל צורה של אלימות, קורא לכולם לפעול באיפוק ולשמור על החוק".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו