גלאון: "חידוש המו"מ עם הפלשתינים יהיה חלק מהדרישות הקואליציוניות"

יו"ר מפלגת מרצ התייחסה לדרישות עתידיות של המפלגה כחלק מכל הסכם קואליציוני עתידי לה המפלגה תהיה שותפה • "דחיה של המו"מ עלולה לגרום לקריסת הרשות והעליית גורמים איסלמיסטים קיצוניים"

"מאבדים את אנושיותנו". זהבה גלאון , צילום: יוסי זילגר

יו״ר מרצ זהבה גלאון הכריזה בשבתרבות בכפר מנדא עם ג׳קי חורי: חידוש המו״מ עם הפלשתינים יהיה חלק מהדרישות הקואליציוניות של מרצ במו״מ להקמת הממשלה״.

זהבה גלאון: "חידוש המו"מ עם הפלשתינים - חלק מהדרישות הקואליציוניות של מרצ" // צילום: פרוייקט "האם ראיתם את האופק לאחרונה"

על פי גלאון, בכל הסכם מרצ תעמיד את חידוש המו״מ עם הפלשתינים כחלק מההסכם הקואליציוני - כפי שלפיד הציג בחזונו באו״ם: ״ההבנה שהשליטה בפלשתינים פוגעת לא רק בהם - היא מערערת את אנושיותנו. אם להם אין זכויות אדם, גם לנו לא יהיו".

עוד אמרה כי "התוכנית של גורמים בממשלה המתהווה להתרכז רק בסוגיות חברתיות, ולדחות את הדיון בסוגיה המדינית לארבע שנים, מתנגשת בחזון השוויון והשלום ואומרת שיהיו לנו פחות אופציות. זה יהיה זמן שיישרף, זמן של הרוגים ושל מרירות בשני הצדדים. זמן שעלול להביא לקריסת הרשות ולעליית גורמים איסלמיסטים קיצוניים. עלינו להתעשת, להישיר מבט אל הקרחון, לתפוס את עמדת ההגאי הריקה ולסובב את הספינה בכל הכוח".

>>כל הבכירים, הפרשנויות - והסקר האחרון: הירשמו לוועידת הבחירות של "ישראל היום" שתיערך ב-27.10<< 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר