יממה קטלנית בדרכים: ארבעה נהרגו בכבישי ישראל, שניים מהם בכביש 90

צעיר רכוב על אופנוע נפגע מרכב במחלף וולפסון • תושב ירושלים נהרג מפגיעת משאית בכביש הבקעה • אתמול: צעיר התהפך עם רכבו לאחר שפגע בסלע באזור ים המלח • צעירה נהרגה ושישה נפצעו בתאונה בשרון

זירת התאונה בכביש 90 הלילה

יממה קטלנית בכבישים: ארבעה בני אדם נהרגו בכבישי ישראל ביממה הקרובה, שניים מהם הבוקר (ראשון). כביש 90 ממשיך להיות מוקד לתאונות קטלניות, וגבה שני קורבנות ביממה אחת, רוכב אופנוע נהרג מפגיעת רכב במחלף וולפסון וצעירה נהרגה באזור השרון בתאונה מרובת נפגעים.

הבוקר, כאמור, נהרג רוכב אופנוע בן כ-20 מפגיעת רכב מתחת למחלף וולפסון סמוך לבת ים. יזהר ברוך, פרמדיק מד"א שהגיע לזירת התאונה סיפר: "מדובר בתאונה קשה מאוד, רוכב האופנוע בשנות ה 20 שכב על הכביש במרחק רב מהאופנוע כשהוא מחוסר הכרה וסובל מפגיעות קשות בכל חלקי גופו, ביצענו בדיקות רפואיות אבל הוא היה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו. נהג הרכב שהיה מעורב בתאונה נבדק בשטח ולא נזקק לפינוי לבית החולים".

לירן אטיאם דובר תחנה אזורית שומרון על התאונה בכביש 90

מוקדם יותר הבוקר נהרג גבר בן כ-50 לאחר שרכבו נפגע ממשאית בכביש 90, סמוך למפגש הבקעה. מחקירה ראשונית של המשטרה עולה כי הרכב הפרטי, שנסע לכיוון צפון ככל הנראה סטה מהנתיב והתנגש חזיתית במשאית אשר נסעה בנתיב הנגדי, מעוצמת ההתנגשות הרכב עלה באש ונהג הרכב נהרג במקום.

רומן בלמן, פרמדיק מד"א שנאלץ לקבוע את מותו של נהג הרכב סיפר: "כשהגענו למקום המראה היה קשה, ראינו על הכביש רכב שעולה באש ובתוכו נלכד הנהג, בסמוך הייתה משאית עם פגיעה קלה ונהג המשאית חילץ את עצמו מהרכב כשהוא פצוע קל מחבלות. 

"לאחר שכוחות הכיבוי סיימו לכבות את האש ברכב וניתן היה להתקרב, הבחנו בנהג. הוא היה ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותו. נהג המשאית סבל מחבלות קלות ופינינו אותו לבית חולים".

פגע בסלע, איבד שליטה והתהפך

אתמול נהרג צעיר נוסף בכביש הבקעה, סמוך לירידה למפעלי ים המלח, לאחר שהתנגש בסלע והתהפך עם רכבו. בריאן בן דוד, פרמדיק מד"א, סיפר: "כשהגענו למקום ראינו את נהג הרכב לכוד ברכבו כשהוא מחוסר הכרה וסובל מפגיעה רב מערכתית קשה מאוד. במקביל לפעולות החילוץ של לוחמי האש ביצענו בדיקות רפואיות אך הוא היה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו בשטח".

בתאונה נוספת, שאירעה אתמול בערב, נהרגה צעירה בת 21 ושישה נוספים נפצעו בתאונה שאירעה צפונית לכפר סבא. בין הפצועים הייתה ילדה בת 11 שפונתה לבית חולים כשהיא סובלת מחבלות בחזה.

איעד עזאם, חובש באיחוד הצלה, דיווח מהזירה: "מדובר בתאונה עם מעורבות של שני כלי רכב. למרבה הצער, נקבע מותה של צעירה באחד מכלי הרכב, שסבלה מפגיעה רב מערכתית. כמו כן, הענקנו סיוע ראשוני בזירת התאונה ל-6 נפגעים שנפצעו באורח קל עד בינוני".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר