מאמן כדורסל חשוד בביצוע מעשים מגונים בנערים

הגבר, תושב ב"ש כבן 40, נעצר ויובא בפני בימ"ש • נער שנפגע ממעשיו לפני כמה שנים הגיש תלונה למשטרה • חשד: המעשים התקיימו גם בתקופה האחרונה

"ככל הנראה הבטיח לנערים השתלבות וקידום בקבוצה" // צילום אילוסטרציה: GettyImages // "ככל הנראה הבטיח לנערים השתלבות וקידום בקבוצה"

המשטרה חוקרת זה כחודש חשד לביצוע מעשים מגונים תוך ניצול יחסי מרות של מאמן כדורסל בנערים, שאותם הוא אימן במסגרת חוג כדורסל בבאר שבע.

המאמן, תושב באר שבע כבן 40, ביצע על פי החשד מעשים מגונים בכמה נערים, לאחר שככל הנראה הבטיח להם השתלבות וקידום בקבוצה. נער שנפגע ממעשיו לפני כמה שנים הגיש תלונה למשטרה. קיים חשד כי המעשים התקיימו גם בתקופה האחרונה. 

החשוד שוחרר עם סיום חקירתו הראשונה בתנאים מגבילים. צוות החקירה בתחנת באר שבע המשיך במלאכתו. עם התווספות חשדות חדשים בנוגע למעשיו עוכב החשוד לחקירה היום (שני), ובסיומה הוחלט על מעצרו. הגבר יובא מחר בפני בית משפט השלום בבאר שבע.

המשטרה פנתה לציבור: "כל מי שיש בידו חשש כי ילדיו נפגעו ממעשה בנסיבות המתוארות, מתבקש לסור לתחנת המשטרה הקרובה למקום מגוריו ולדווח על כך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר