מצביעי ימינה הפגינו מול ביתה של איילת שקד

על רקע המשא ומתן בין בנט ולפיד, עשרות מפגינים הגיעו לביתה של שרת המשפטים לשעבר ודרשו ממנה להודיע שלא תצטרף לממשלת שמאל • "את נותנת לאחמד טיבי תמונת ניצחון עלינו"

מצביעי ימינה בהפגנה מול ביתה של איילת שקד // צילום: פורום המחנה הלאומי

עשרות מצביעי ימינה הפגינו הערב (שבת) מול ביתה של שרת המשפטים לשעבר איילת שקד בתל אביב, זאת על רקע המשא ומתן בין יו"ר ימינה נפתלי בנט ליו"ר יש עתיד יאיר לפיד. המפגינים קראו בין היתר: "הבטחתם שלא תתמכו בממשלת שמאל".

בין המפגינים נכחו במקום יו"ר סניף ימינה בבנימין, חיים בר גבע, וכן נציגי פורום המשפחות השכולות אורטל תמם והרצל חג'ג', שתמכו במפלגה בבחירות האחרונות. כמו כן נצפה במקום איש התקשורת יותם זמרי, שקרא אף הוא להצביע ל"ימינה" בבחירות הקודמות.

"הבטחתם שלא תתמכו בממשלת שמאל", צילום: פורום המחנה הלאומי

המפגינים דורשים משקד להודיע כי לא תצטרף לממשלת שמאל בראשות נפתלי בנט. חלק מהדוברים טענו שהונו אותם, וכי בנט גונב את הקולות שלהם לטובת השמאל.

מצביעי ימינה מפגינים מול ביתה של איילת שקד, צילום: פורום המחנה הלאומי

מירב חג'ג' מפורום המשפחות השכולות, אמה של שיר חג'ג' ז"ל, קראה: "איילת, את נותנת לאחמד טיבי תמונת ניצחון עלינו".

בועז קוקיה, אביו של רון ז"ל, הציג את עמדת הפורום: "פעלנו בכל הכח ואנו מתחייבים לתקוף כל ממשלת מיעוט שתישען על תומכי הטרור. אנו קוראים לאיילת ולנפתלי לעצור עכשיו, רגע לפני שיהיה מאוחר מדי".

"גונבים לנו את הקולות", צילום: פורום המחנה הלאומי
"מתביישת". מפגינה מול ביתה של שקד, צילום: פורום המחנה הלאומי

אורטל תמם, אחיינתו של משה תמם ז"ל: "איילת, בחלומותי הגרועים ביותר לא האמנתי שיבוא יום ואצטרך לעמוד ולהפגין מול ביתך. שנים פעלתי למענך ולמען נפתלי באמונה שלמה שבכך אני מבטיחה שלעולם לא תקום ממשלה עם תומכי טרור. אני עדיין מאמינה שאפשר לתקן, בבקשה תעצרי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר