"התעוררתי לחדשות הבוקר מודאגת, חרדה, זועמת", אומרת היום (שלישי) עפרי ביבס, אחותו של ירדן ביבס ששוחרר מהשבי, ל"ישראל היום". אשתו שירי, ושני ילדיו אריאל בן ה-5 וכפיר בן ה-9 חודשים, נרצחו בשבי.
"שירי אריאל וכפיר היו בדיעבד בין החטופים הראשונים שנחטפו חיים, ונרצחו בשבי", היא אומרת. "השתתפות בצערנו ובקשת סליחה על ידי שרי ממשלה לא שוות אם אין לקיחת אחריות, הודעה בטעות ושינוי דרכי הפעולה".
דרכם האחרונה: ירדן ביבס טומן את בני משפחתו // השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים
"ראש הממשלה בחר שלא לנהל מו"מ על שלב ב של הסכם שכבר נחתם", קוראת עפרי לאחר ההחלטה על סיום הפסת האש. "ראש הממשלה בחר בחזרה ללחימה. ראש הממשלה בחר להקריב את החטופים החיים, לקבור בפעם השנייה ואולי לעד את החטופים החללים. 41 חטופים נחטפו בחיים וחזרו חללים. לחץ צבאי לא מביא חטופים, הוא הורג אותם ומעלים את החללים. רק הסכם מדיני, רק סיום המלחמה, ישיבו את כולם".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו