אמילי דמארי, שנחטפה מביתה בכפר עזה ב-7 באוקטובר ושוחררה בפעימה הראשונה של העסקה האחרונה יחד עם דורון שטיינבכר ורומי גונן, הגיעה אמש לראשונה לכיכר החטופים בתל אביב יחד עם רומי.
דמארי, המתאוששת מניתוח בידה, ורומי, המתניידת על כסא גלגלים לאחר ניתוח מורכב ברגלה, יצאו יחד לכיכר - והצטלמו בתנועה המזוהה עם אמילי לאחר שנקטעו שתי אצבעותיה.
"אתמול בשעה 00:30 בלילה במחלקת השיקום של ביה״ח שיבא תל השומר, רומי ואני החלטנו שאי אפשר עוד. יצאנו ממיטת בית החולים לכיכר החטופים, בפעם הראשונה", כתבה דמארי. "כיכר אחת עם כל כך הרבה עוצמות, רגשות, תקוות ותפילות".
הצגת פוסט זה באינסטגרם
דמארי הודתה לתומכים: "אני רוצה שוב להודות לכם/ן עבור כל מה שעשיתם/ן עבורנו. אסור למקום הזה להפסיק לרעוד עד שכולם כולל כולם חוזרים הביתה, עכשיו!", כתבה והוסיפה: "תודה לכל מי ששאל לשלומנו אחרי הניתוח, יש עוד דרך ארוכה לשיקום שלנו ובעזרת השם גם את זה נעבור".
דניאלה גלבוע מבלה בכנרת עם בן זוגה וחברים נוספים | מתוך אינסטגרם
במקביל, דניאלה גלבוע, התצפיתנית שנחטפה ממוצב נחל עוז ושוחררה במסגרת העסקה, בילתה היום בכנרת עם בן זוגה וחברים נוספים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו