תלונות נגד ראש עיריית בני ברק: קנה למקורביו יין יוקרתי מתקציב העירייה

חבר מועצת העיר בני ברק, יעקב וידר, פנה לראש העירייה, חנוך זייברט, להסברים: "חובתי כחבר מועצה לוודא שכספי התושבים לא נשדדים"

חנוך זייברט. צילום: דודי וקנין

יעקב וידר, חבר מועצת העיר בני ברק, פנה לחנוך זייברט, ראש עיריית בני ברק, בדרישה לקבלת מידע מפורט בנוגע לעדויות ותלונות שהגיעו אליו על חלוקה סלקטיבית של חבילות יין מפוארות, ושעלותם על פי הפרסומים הגיע למאות שקלים. השי, לדבריו, חולק אך ורק למי שמזוהה עם ראש העיר ורשימתו, הסיעה המרכזית באגודת ישראל.

וידר מציין כי הוא דורש תשובות עקב "תלונות ועדויות על חלוקה סלקטיבית ומפלה של חבילות שי מפוארות של יינות יקרים בעלות של עשרות אלפי שקלים, ועוד מכספי תושבי בני ברק".

בקבוק היין שחולק,

וידר מוסיף כי דרישתו לקבל את המסמכים המלאים הכוללים את עלויות החלוקה ושמות המחלקים ומקבלי החבילות: "לא תמנע ממני להשתמש בכלים נוספים ככל שיידרש, ובהם מול גורמי האכיפה. ומחובתי כחבר מועצה לוודא שכספי התושבים לא נשדדים מהם וכך אעשה, גם אם אהיה היחידי שממשיך לעשות זאת".

יצויין כי החוק מחייב באופן מפורש את ראש העירייה זייברט להעמיד בפני וידר את המידע המלא תוך שלושה ימים. 

תגובתו של זייברט תובא לכשתתקבל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר