טרגדיה: קצין המשטרה הגיע לזירה, וגילה שבנו בן ה-22 הוא ההרוג בתאונה

ראש אגף תנועה דרום במשטרה, סנ"צ יוסף אביטן, הגיע לזירת התאונה בה התהפך אוטובוס נוסעים על כביש 40 • בהגיעו למקום גילה כי ההרוג הוא בנו לירון בן ה-22

התהפכות אוטובוס בכביש 40 . צילום: תיעוד מבצעי מד"א

הלילה (בין שבת לראשון) אירעה תאונת במעורבות אוטובוס נוסעים, על כביש 40 סמוך לקריית גת. בתאונה נהרג לירון אביטן (22), בנו של ראש אגף תנועה דרום במשטרה, סנ"צ יוסף אביטן. 

באופן טראגי, ס"נצ אביטן, הגיע לזירת התאונה מתוקף עבודתו ובה גילה שבנו לירון הוא ההרוג בתאונה.

בתאונה נפצעו עוד כ-14 בני אדם בדרגות פציעה שונות ופונו לקבלת טיפול רפואי בבית החולים. שלושה נוסעים נפצעו באורח בינוני: נער בן 16 עם חבלת ראש, גבר בן 29 עם חבלה בחזה וגבר בן 43 עם חבלות בגפיים. תשעה נוספים נפצעו באורח קל. כולם פונו לבית החולים סורוקה בבאר שבע. הקו שהתהפך הוא 469 של חברת מטרופולין שנסע מתל אביב לבאר שבע. המשטרה פתחה בחקירה.

"האוטובוס היה הפוך על צידו השמאלי ומתחתיו היה לכוד גבר כשהוא מחוסר הכרה, ללא סימני חיים עם חבלות קשות מאוד בגופו. ביצענו בדיקות רפואיות אך לצערנו הרב פציעותיו היו משמעותיות ונאלצנו לקבוע את מותו בשטח", סיפרו פרמדיק רונן שונם הלוי, חובש נפתלי הלברשטט וחובש בכיר במד"א אבירן גושן. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר