מהלחימה בעזה לילדים בבני ברק: גיבורי העל שהגיעו לשמח ילדים

הלוחמים ששירתו מאות ימים במלחמת "חרבות ברזל" חילקו משלוחי מנות לילדים עם מוגבלויות של עמותת "עלה" במרכז הטיפולי • לוחמי המילואים הפתיעו את הילדים המיוחדים ושלחו להם מתנות כשעשו סנפלינג מהגג

לוחמי מילואים משמחים ילדים בעלי מוגבלויות. צילום: ארגון "עלה"

לוחמי מילואים ששירתו במלחמת "חרבות ברזל", הגיעו הבוקר (חמישי) לבני ברק וחילקו משלוחי מנות לילדים עם מוגבלויות של עמותת "עלה". הלוחמים הפתיעו את הילדים המיוחדים ושלחו להם משלוחי מנות בדרך שלא תישכח לקראת חג הפורים הקרב.

הלוחמים, מלאי אהבה ורוח נתינה, ירדו מהגג בסנפלינג היישר אל חצר המרכז השיקומי, כשבידיהם משלוחי מנות אישיים לכל ילד וילדה. הילדים, נרגשים ונלהבים, קיבלו את הלוחמים בחיוכים רחבים והריעו להם מכל הלב.

מהלחימה בעזה לילדים בבני ברק: לוחמי המילואים ירדו בסנפלינג כדי לשמח ילדים עם מוגבלויות

האירוע נפתח בהפרחת בלונים כתומים לזכרם של שירי ביבס וילדיה אריאל וכפיר הי"ד, שנרצחו בשבי ע"י מחבלי החמאס, ולזכרם של כלל הנרצחים מאז טבח ה-7 באוקטובר. בסיום האירוע העניקה רשת "עלה" ללוחמים אותות הוקרה מיוחדים, עליהם נכתב: "על גלישה ללא גבולות ושמחה ללא מגבלות" – כהוקרה על הרוח הגדולה שהביאו איתם, ועל הנכונות להעניק לילדים רגעי אושר בלתי נשכחים.

"זו זכות עצומה לשמח את הילדים המיוחדים האלה", אמרו הלוחמים: "הכוח שאנחנו מקבלים מהם, מהחיבוק ומהאהבה שלהם, הוא פשוט בלתי נתפס". האירוע שהתקיים רגע לפני ראש חודש אדר, שבו יצויין חג הפורים כלל שירה, ריקודים והמון חיבוקים, והפך לסמל של חיבור אמיתי בין הלוחמים לילדים, והוכיח שוב עד כמה אהבת חינם ונתינה יכולות לשבור כל מחסום.

הרב יהודה מרמורשטיין, מייסד ומנכ"ל רשת 'עלה', הודה ללוחמים ואמר כי "זוהי זכות גדולה לקבל מהם משלוחי מנות. הצדיקים הללו מגיעים אלינו כל שנה כדי לעשות טוב ושמח לילדי 'עלה', זוהי זכות גדולה עבורנו שהציבור הישראלי כולו מסייע לילדים המיוחדים להשתלב בחברה ובקהילה, ולחוות את החיים עד כמה שניתן".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר