עפרי ביבס, אחותו של ירדן ביבס, שחזר משבי חמאס ודודתם של אריאל וכפיר ביבס שנרצחו בשבי, נפרדה היום (ראשון) בפוסט כואב מגיסתה שירי, אשת אחיה ואם אחייניה. "כמה קיוינו שתחזרו - אנחנו נחבק את ירדן".
"שירי", כתבה ביבס. "פעם קודמת שהעליתי את התמונה הזאת זה היה ביום ההולדת שלך. כמה תגובות קיבלנו וכולן תפילות ותקווה שתחזרו, כמה קיווינו אנחנו כל כך הרבה זמן. תמשיכי לחבק חזק את אריאל וכפיר גם בשבילנו - אנחנו נחבק את ירדן, ונזכור אותך תמיד ונתגעגע".
כאמור, ביום שישי האחרון הועבר ארונה של שירי ביבס הועבר לישראל. במכון לרפואה משפטית היא זוהתה באופן סופי. בנוסף קבעו במכון כי היא נרצחה בשבי ולא נהרגה מירי צה"ל כפי שטענו חמאס. על פי הערכת גורמי המקצוע, שירי נרצחה על ידי המחבלים שהחזיקו בה עם ילדיה אריאל וכפיר בשבי בשבועות הראשונים של המלחמה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו