רעיה רותם מסירה את תמונתו של טל שהם

כל החטופים החיים של בארי הוחזרו מהשבי | אלו החללים שנותרו מאחור

טל שהם, שנחטף עם בני משפחתו מהקיבוץ בשבת השחורה, הושב לישראל אחרי 505 ימים בשבי חמאס • חברי בארי העלו לחשבון האינסטגרם של הקיבוץ מחווה מרגשת לטל, ולשאר החטופים שעדיין נמצאים בשבי

[object Object]

טל שהם, שנחטף עם בני משפחתו מקיבוץ בארי ב-7 באוקטובר, הושב היום (שבת) לישראל, אחרי 505 ימים בשבי חמאס.

חברי הקיבוץ העלו לאינסטגרם סרטון מרגש, בו נראית רעיה רותם, שנחטפה יחד עם בתה והושבה אחרי 54 ימים, מסירה את תמונתו של טל מקיר עליו תלויות תמונות החטופים.

טל שוהם הוא החטוף החי האחרון של קיבוץ בארי ועם החזרתו הבוקר נותרו בשבי חמאס בעזה שבעה חטופים חללים -  דרור אור, סהר ברוך, מני גודארד, אילן וייס, יוסי שרעבי ועפרה קידר.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Kulanu Be’eri כולנו בארי (@kulanubeeri)

בתמונה אחרת שהעלו, התייחסו חברי הקיבוץ למי שנרצחו, בשבת השחורה או בשבי, וגופותיהם עדיין מוחזקות בעזה. לצד תמונותיהם של דרור אור ז"ל, סהר ברוך ז"ל, מני גודארד ז"ל, אילן וייס ז"ל, יוסי שרעבי ז"ל ועפרה קידר ז"ל, כתבו חברי הקיבוץ "עד שכולם בבית. לא עוצרים". 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו