"קשה להכיל את הרוע": אמו של עידו אביגל ז"ל נפרדת מכפיר ואריאל ביבס

שני, אמו של עידו אביגל ז"ל שנרצח מפגיעת רקטה במבצע שומר חומות התייחסה לכפיר ואריאל ביבס, בפוסט מרגש • "כשמסתכלים על הילדים הג'ינג'ים הקטנים האלה בזעזוע ולא מבינים איך אפשר - כי הנפש שלנו טובה" • עידו ז"ל נהרג ב-2021 מפגיעת רסיס רקטה שחדר לממ"ד שלו, כשהוא בן חמש בלבד

כפיר ואריאל ביבס לצד עידו אביגל . צילום: מתוך פייסבוק

"הנפש שלנו מתקשה להכיל את הרוע, הלב נשבר", כך כתבה הערב (חמישי) אמו של הילד עידו אביגל ז"ל שנהרג מפגיעת רקטה בשדרות במהלך מבצע שומר החומות על שובם של החטופים החללים כפיר ואריאל ביבס - שאתמול נודע כי נרצחו בשבי חמאס לצד אמם שירי. 

"נפש האדם טובה בבסיס שלה, לכן יש לנו יכולת להביע חמלה ואמפתיה כלפי אחרים גם אם שגו. כשמסתכלים על הילדים הג'ינג'ים הקטנים האלה בזעזוע ולא מבינים איך אפשר להביע חמלה ואמפתיה כלפי אחרים גם אם שגו", כתבה שני, אמו של עידו בפוסט מרגש שכתבה בעמוד הפייסבוק שלה בהתייחס לשני הילדים הג'ינג'יים שנרצחו לצד אמם בשבי חמאס. 

"כשמסתכלים על הילדים הג'ינג'ים הקטנים האלה בזעזוע ולא מבינים איך אפשר.
ולא בגלל שאנחנו לא יודעים שהם השטן, הרי הם רצחו את הבן שלי וירו על ההלוויה שלו בכוונת תחילה. אלא שהנפש שלנו טובה ומתקשה להכיל את הרוע, כל פעם מחדש"!, הוסיפה. 

עידו אביגל ז"ל, צילום: פרטי

עידו ז"ל נהרג ב-2021 מפגיעת רסיס רקטה שחדר לממ"ד שלו, כשהוא בן חמש בלבד. הוא נולד בפברואר 2016 בקריית גת. הילד החייכן, הפך בעל כורחו לסמל מבצע שומר החומות. זאת בדומה לדניאל טרגרמן שנהרג במבצע צוק איתן בגיל ארבע וחצי בלבד.

שירי אריאל וכפיר ביבס, צילום: באדיבות המשפחה

הרקטה שוגרה מרצועת עזה לכיוון שדרות ורסיס פגע בחלון הממ"ד שבבית המשפחה וחדר פנימה. עידו אמנם פעל לפי הנהלים ונכנס לחדר המוגן אך הפגיעה הישירה הובילה למותו. המוות הכואב של עידו, טלטל מדינה שלמה והעיר שדרות בה גרו הוריו שני ואסף (ומאז הספיקו לעזוב) הנציחה אותו בכל יכולתה על מנת להעניק מעט נחת ושמחה להוריו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר