החטופים החללים שירי ביבס-סילברמן, אריאל וכפיר ביבס ועודד ליפשיץ שבו היום (חמישי) לישראל. שורדת השבי אמילי דמארי, שחזרה בפעימה הראשונה של עסקת החטופים, שיתפה בחשבון האינסטגרם שלה תמונה עם הכיתוב "503" על רקע כתום עם מגן דוד.
גם שורדות השבי רומי גונן ומיה רגב, שחזרה בעסקת החטופים הראשונה בדצמבר 2023, שיתפו תמונה של לב שבור בצבע כתום. גונן הוסיפה וכתבה: "יום 503 והלב ממש מרגיש שבור".
מוקדם יותר היום בתם של שורדי השבי אוהד ורז בן עמי, אלה , שיתפה בחשבון האינסטגרם שלה את התחושות הקשות: "כל הלילה חשבתי על איך זה יראה. כמה הם ישחקו בנו היום, כמה הלב שלנו הולך לכאוב. לא הצלחתי לישון ופתחתי עיניים מוקדם מפחד. יום שהולך לשבור לכולנו את הלב. כמה נלחמנו להחזיר את כולם שלמים ובריאים, בעיקר בחיים - יום כזה מוכיח שנכשלנו, יום כזה מראה שהגענו מאוחר מדי. צמרמורת".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו