מפגינים הגיעו אמש (שישי) אל מול ביתה של מירי רגב בראש העין, כפי שהם עושים מידי פעם מול ביתה של רגב ומול בתיהם של שרים וחברי כנסת נוספים מהקואליציה. דרור, בעלה של שרת התחבורה, התעמת איתם.
בעלה של מירי רגב במופע אימים מול קבוצת מפגינים אמיצה וראויה-מנבל את פיו ומזיז את גופו באופן לא ברור pic.twitter.com/vQtc8VJLB1
— Black Bird 🎗️✊🛑🏴🇮🇱👽🥒 🥩🦠💜 (@Blackbird2093) December 13, 2024
המפגינים נשאו שלטים וקראו לעבר השרה קריאות "לא נשכח ולא נסלח", "את יכולה לברוח לאירופה אבל לא תסתובבי בראש העין", "מה עשית בווינה?" ועוד. בשלב מסוים בהפגנה, בעלה של רגב יצא אל המפגינים והחל לצלם אותם בטלפון הנייד שלו ולהתעמת איתם. לטענת המפגינים, הוא אף גידף אותם. מעבר לכך לא נרשמו אירועים חריגים ובהמשך המפגינים עזבו את המקום.
עכשיו בראש העין, בקבלת שבת למירי רגב, בעלה דרור מצלם את המפגינות למען שחרור החטופים , מתקרב מדי ומציק מדי
— roni berzon🎗️ (@ronironib) December 13, 2024
הוא נראה לכם מאויים?
כי 4 (!) ניידות של משטרת ראש העין הגיעו בחארקות, קיבלו תלונה על איומים על השרה ובני ביתה.
*אין* תחתית לאנשים האלה. pic.twitter.com/4sPAwYuuon
בעמוד ה-X של משתמשת בשם רוני ברזון עלה סרטון של דרור רגב מהאירוע, ונכתב: "עכשיו בראש העין, בקבלת שבת למירי רגב, בעלה דרור מצלם את המפגינות למען שחרור החטופים, מתקרב מדי ומציק מדי. הוא נראה לכם מאויים? כי 4 ניידות של משטרת ראש העין הגיעו בחארקות, קיבלו תלונה על איומים על השרה ובני ביתה. אין תחתית לאנשים האלה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו