אישה וגבר נרצחו ושני בני אדם נפצעו הבוקר (ראשון) באורח אנוש וקשה בשלוש זירות שונות בחולון, הסמוכות זו לזו ברחובות משה דיין ודן שומרון. המחבל, עמאר רזק כאמל עודה, תושב סלפית שנמצא בארץ ללא היתר שהייה, נוטרל על ידי שוטרים.
יעקב לברטוב שנפצע בפיגוע סיפר: "בהתחלה חשבתי שזה משהו אישי. הוא גם שתק לחלוטין. לא דיבר, לא שום דבר. בא בשקט ותפס אותי. הוא היה לבד. רק אחר כך הבנתי שזה פיגוע".
המחבל התחיל את מסע הרצח בכניסה לפארק כלבים ברחוב משה דיין, לאחר מכן עבר לתחנת אוטובוס סמוכה לתחנת הדלק ואז המשיך בכניסה לחניון האוטובוסים ברחוב דן שומרון.
עוברי אורח סיפרו כי ראו בתוך הגינה (פארק הכלבים) גבר ואישה שרועים על הרצפה במצב אנוש. עד ראייה נוסף סיפר כי ראה פצוע נוסף, עם פציעות חודרות ליד תחנת הדלק ברחוב משה דיין.
אחד השכנים סיפר: "אני עובד באגד כבר עשרות שנים, אני מכיר את התחנה הזו. ראיתי שוטרים עולים על אוטובוסים, כנראה שהם מחפשים סייענים או מחבל נוסף".
ישראל כהן, עד ראייה שהיה בסמוך, סיפר ל-ynet: "הורידו אנשים מהאוטובוס וראיתי את הכוחות מגיעים, אז הבנתי שיש איזשהו אירוע ותוך כדי הבנתי שמדובר בפיגוע. ראיתי איך מנטרלים את המחבל".
ליאב אזולאי, שגם היה עד לאירוע, סיפר: "בדיוק חזרתי מתחנת הדלק וראיתי מישהו רץ לצד השני של הכביש. שמעתי פיצוצים (ככל הנראה הירי במחבל) ונבהלתי, אז התחבאתי בבניין. אחרי כמה דקות ראיתי את המחבל שכוב על הרצפה".
עד ראייה סיפר ל"כאן 11": "שמעתי יריות, ראיתי את המחבל עם דם עליו שכוב על הרצפה, לאחר מכן ראיתי את הפצוע הדקור".
פראמדיק במד"א רמי מאושר וחובש בכיר במד"א מיחידת האופנועים ערן כרמל סיפרו: " היו נפגעים בשלוש זירות שונות מרוחקות כ-500 מטר אחת מהשנייה. ראינו בכניסה לחניון ברחוב דן שומרון גבר בן 26 בהכרה במצב בינוני עם פצעי דקירה. בפארק סמוך הייתה אישה בת 70 מחוסרת הכרה עם פצעי דקירה, ביצענו פעולות החייאה ונאלצנו לקבוע את מותה. גבר נוסף אליה נפצע באורח קשה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו