מאות ליוו בדרכו האחרונה את צלם העיתונות מאיר פרטוש ז"ל

מאיר עבד בעיתון "ישראל היום" במשך שנים • הצלם הותיק משה שי גם הספיד בשם עשרות צלמי עיתונות אשר נכחו בהלוויתו בקיבוץ יקום

הצלם מאיר פרטוש ז"ל הובא למנוחות. צילום: גדעון מרקוביץ'

מאות בני אדם ליוו היום (ראשון) בדרכו האחרונה את הצלם מאיר פרטוש ז"ל, אשר עבד בעיתון "ישראל היום" במשך שנים ולפני כן עבד בעיתון "ידיעות אחרונות", אלמנות דפנה וילדיו הספידו אותו. גם הצלם הותיק משה שי גם הספיד בשם עשרות צלמי עיתונות אשר נכחו בהלוויתו בקיבוץ יקום, שם התגורר.

צלם "ישראל היום", מאיר פרטוש, צילום: דודו גרינשפן

מאיר היה אמור לחגוג את יום הולדתו ה-66 בעוד כחודש. ממשפחתו נמסר: "מאיר נלחם בימים האחרונים כמו גיבור. הוא היה עטוף כל הזמן בחברים ובמשפחה. עכשיו הוא כבר לא סובל יותר". 

הלוויתו של הצלם מאיר פרטוש ז"ל, צילום: גדעון מרקוביץ'

פרטוש, ששימש בעבר רכז צלמי הווידאו ב"ישראל היום", היה אחד מצלמי העיתונות הוותיקים והמוכרים בארץ. הוא צילם אישים רבים לאורך השנים. במשך השנים פרסם ב"ישראל היום" את המדור "הקליקה".

הלוויתו של הצלם מאיר פרטוש ז"ל,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר