מחאה סמוך למקום בו נפגש האלוף יהודה פוקס עם מתיישבים

המוחים ביקרו את אלוף פיקוד מרכז על התרגיל שדימה מתיישבים לאוייב • "אם פוקס חושב שבפגישה מגמתית אחת הוא יצליח לשכך את הזעם בהתיישבות נגדו, כנראה שהוא עוד לא התחיל להבין בכלל את חומרת מעשיו", אמר אחד התושבים

אלוף פיקוד מרכז יהודה פוקס. צילום: דובר צה"ל

אלוף פיקוד מרכז יהודה פוקס נפגש היום (שבת) ביישוב חוות גלעד עם מתיישבים בניסיון לרכך את הביקורת החריפה שספג לאחר התרגיל שדימה מתיישבים לאויב.

עשרות מתיישבים הגיעו להפגין בסמוך לבית במחאה על אותו התרגיל. "מי שרודף את ההתיישבות מיומו הראשון בתפקיד ובאמצע המלחמה הציג אותנו כאויב אין לו מה לחפש כאן", אמר אחד התושבים.

מחאה סמוך לבית בו נפגש האלוף יהודה פוקס עם מתיישבים

תושב נוסף הגיב: "אם פוקס חושב שבפגישה מגמתית אחת הוא יצליח לשכך את הזעם בהתיישבות נגדו, כנראה שהוא עוד לא התחיל להבין בכלל את חומרת מעשיו. רוב רובו של הישוב מוקיע את פוקס והגעתו לכאן נראית כפרובוקציה זולה שנועדה להשיג כותרות בתקשורת שיסיטו ממנו את הביקורת המוצדקת".

"הישמעאלי החטוף": האזינו לתרגיל שדימה חטיפת ערבי בידי מתיישבים צילום: יוסי זליגר, קרדיט שיחה: תורת לחימה

בתוך כך, כוחות מג"ב ומשטרה הגיעו למקום ומונעים מאנשים נוספים להיכנס לישוב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר