התעלפה ונפלה למסילה: החיילת ים מסיקה נהרגה מפגיעת רכבת בנתניה

צוות חילוץ חילצו אותה לאחר שנלכדה מתחת לקרון רכבת כשהיא מחוסרת הכרה - ונאלצו לקבוע את מותה • בשל האירוע חלים שינויים ועיכובים בתנועת הרכבות באיזור

מקום האירוע, תחנת רכבת נתניה , איחוד הצלה
מקום האירוע, תחנת רכבת נתניה. צילום: איחוד הצלה

החיילת ים מסיקה נהרגה הבוקר (רביעי) לאחר שנלכדה מתחת לקרון רכבת בנתניה, בתחנת רכבת בנתניה. צוותי חילוץ חילצו אותה כשהיא מחוסרת הכרה, ונאלצו לקבוע את מותה. על פי החשד, מסיקה איבדה את הכרתה ונפלה אל המסילה. הלוויתה תתקיים היום בבית העלמין הצבאי בשכונת בן ציון בנתניה בשעה 17:30. 

החיילת ים מסיקה ז"ל,

חובש רפואת חירום רכוב על אופנוע מד"א נועם לוי סיפר: "כשהגענו למקום ראינו צעירה לכודה כשהיא מחוסרת הכרה עם חבלה רב מערכתית. ניסינו להעניק לה טיפול רפואי תוך כדי חילוץ ולאחר שחולצה ביצענו פעולות החייאה שבסופן נאלצנו לקבוע את מותה".  בשל האירוע חלים שינויים ועיכובים בתנועת הרכבות באיזור.

מאיחוד הצלה נמסר: "צוותי כיבוי פעלו לחילוץ גופתה. לדברי עוברי אורח היא מעדה ונפלה לפסים. למרבה הצער נקבע מותה עקב אופי הפציעות הקשות מהן סבלה".

ראש עיריית נתניה מרים פיירברג ספדה לה: ״אבל כבד נפל על עירנו נתניה בעקבות מותה של החיילת ים מסיקה ז״ל שנפגעה הבוקר מרכבת, לאחר שאיבדה את הכרתה ונפלה על מסילת הרכבת. ביקרתי את המשפחה האבלה ושבורת הלב בשכונת ותיקים. אובדן קשה מנשוא. אני שולחת תנחומים להורים שהותירה אחריה, אריאלה ושמעון, לשלושת אחיה ולמשפחה כולה. יהי זכרה ברוך״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר