בגן האירועים ״שמים וארץ״ בעמק חפר, אמורים היו להינשא הזוג אסף חקון וורד רביב. כ- 60 אורחים ועובדים היו באולם, מתוך 500 המוזמנים, כשהמשטרה הודיעה על סגירת המקום בשל דליפת האמוניה. אחת מהמוזמנות, ״הכלה בכתה בהיסטריה ואמרה שהיא לא מאמינה. היא ישר צעקה, ׳למה דווקא לנו זה קורה?׳. החתן ניסה להרגיע אותה. שניהם היו מאוכזבים מאוד, ומופתעים, אבל הוא היה בשליטה מלאה. הוא אמר, ׳כל הבלאגן הזה מסביב דווקא ביום שלנו".
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
מנהלי גן האירועים, נירעם חלבה ואבי וענונו מסרו כי הזוג יפוצה וכי ניתן להם תאריך חלופי, ב-7 בדצמבר. השניים הוסיפו, ״קודם כל הרגענו אותם, בכל זאת, זה די הלם עבורם ועוד ביום הכי מיוחד וחשוב להם. הסברנו להם שעושים את אותו אירוע רק ביום אחר. אמרנו לכלה, ׳את אותו האירוע שחלמת עליו, אנחנו נעשה. אותו הדבר. רק ביום אחר. ועם הרבה הרבה מצב רוח׳״.
השנים הוסיפו, ״בשלב מסויים לא התירו לאנשים להכנס. אירי כשעתיים של חוסר ודאות הודיעו שהחתונה לא תתקיים״. מוזמנים שהיו בדרך אמרו כי ״זה בלתי יאומן. יצאנו מוקדם מהעבודה. הוציאו קרובים שלנו אחרי כמה דעות שנתקעו באוטובוסים מבפנים. אחר כך כשהבנו במה זה היה כרוך והפצועים, כבר לא היה על מה ועל מי להתבאס".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו