מאסון לשמחה

חמישה חודשים לאחר האסון הקטלני שאירע ברחבת הריקודים בחתונתם - קרין ומור לוי חובקים בן בכור

צילום: אופיר לוי - דובר ביה"ח קפלן // היולדת קרין לוי ובנה הקטן

שמחה מהולה בעצב: חמישה חודשים לאחר אסון נפילת גוף התאורה בחתונה ביבנה - נולד לחתן ולכלה קרין ומור לוי תינוק בריא. "התינוק היה איתי לאורך החתונה וחווה את הטראומה הנוראית שעברתי באירוע ולאחריו. תודה לצוות הרפואי בקפלן שגילה רגישות והקשבה לאור הסיטואציה המורכבת".

במהלך חתונתם של השניים, באולם האירועים עדיה ביבנה, קרסה נברשת ענק שהיוותה אטרקציה מרכזית ברחבת הריקודים.. מההתמוטטות נהרגה אביבה חיון, בת 54 מהמושב עזר ונפצעו עוד 21 בני אדם. בעלה של אביבה, שרקד עמה בעת שקרס גשר התאורה והחזיק ידיים עמה - לא נפגע.

מרבית הפצועים סבלו מחתכים ושברי זכוכיות ומחבלות בגופם, חלקם לקו בחרדה. הפצועים פונו באמבולנסים וניידות טיפול נמרץ של מד"א לבתי החולים קפלן, תל השומר ואסף הרופא. 

אמו של החתן מפונה ע"י כוחות ההצלה // צילום: יוסי זליגר

קורל כראדי שנפצעה באירוע ומאושפזת בבית החולים קפלן ברחובות, סיפרה על רגעי החרדה בעת הקריסה. "הרגשתי משהו ולא בדיוק הבנתי מה, באדרנלין לא הייתי בטוחה מה זה. חשבתי שזה פיגוע כי היה פיצוץ גדול. שהגיעו פרמדיקים אמרו להם להיכנס פנימה בדחיפות כי יש פצועים קשה. התחיל לרדת לי המון דם ושמו לי מלא מפיות. היו פצועים יותר קשה".

מבית החולים קפלן נמסר הבוקר כי בשעות הלילה הגיעו לבית החולים 14 פצועים, ביניהם הכלה שלקתה בהתקף חרדה. אחד הפצועים אושפז בבית החולים עם חבלת גב ושבר בחוליה, ואישה נוספת עם כאבי גב. פצוע צעיר נוסף שסובל מדמם תוך מוחי הועבר לביה"ח בילינסון. שאר הפצועים קל שוחררו לבתיהם לפנות בוקר. 

רחבת הריקודים לאחר האסון // צילום: יבנה.נט

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר