פרקליטות המדינה הגישה לפני זמן קצר (חמישי) לבית המשפט המחוזי בת"א כתב אישום נגד תושב בת ים בן 38, המואשם בנסיון רצח של בת זוגו לאחר ששפך עליה בנזין והצית אותה, לעיני בנם התינוק בן כחצי שנה.
בבקשת המעצר ציינה הפרקליטות, כי הנאשם ניסה לרצוח את בת זוגו בדרך האכזרית של שריפתה בעודה בחיים. "המראה המחריד של גופה העולה באש לא עורר בו כל סימני שאלה או חרטה, הוא נמנע מלסייע לה או להזעיק כוחות הצלה למקום וחלף זאת נכנס לביתו והותירה לגורלה".
לפי כתב האישום, שהוגש ע"י עו"ד דיה בן אסא זיגלמן מפרקליטות מחוז ת"א (פלילי), הנאשם ובת זוגו, בת כ-30, התגוררו בבת ים ולהם ארבעה ילדים קטינים. במשך כשנה לפני האירוע, קילל אותה הנאשם ואיים על חייה.
ב-27.2.25 יצאה בת זוגו של הנאשם במכוניתה עם תינוקם. הנאשם המתין לשובה, כשהוא מכין בנזין בכוונה להציתה ולשרוף אותה למוות.
כאשר חזרה ברכב לביתה, כשלצידה בנה התינוק בכיסא הבטיחות, שפך עליה הנאשם ועל כיסא התינוק בנזין ושילח בה אש. בעת שהאש התלקחה ואחזה בגופה ובעוד היא נאבקת על חייה, נכנס הנאשם לבית, הסיר את בגדיו וכיבסם במכונת כביסה, בניסיון להסיר מהם את הבנזין ולטשטש את הראיות למעשיו.
כתוצאה ממעשיו של הנאשם, סובלת בת זוגו מכוויות ברוב חלקי גופה, היא מורדמת ומונשמת ונשקפת סכנה ממשית לחייה. כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירות של נסיון רצח, הצתה, חבלה חמורה ושיבוש מהלכי משפט. הפרקליטות ביקשה לעצור את הנאשם עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו