פרקליטות המדינה הגישה היום (רביעי) לבית המשפט המחוזי מרכז-לוד כתב אישום נגד אב, שביצע עבירות מין חמורות בשניים מילדיו הקטינים בהכוונתו והדרכתו של אורי אלפי, תוך תיעוד המעשים במסגרת שיחת וידאו.
מדובר בכתב האישום הרביעי במספר המוגש נגד אבות בפרשה, במסגרתה הגישה מחלקת הסייבר בפרקליטות המדינה כתב אישום נגד אורי אלפי (21) ממזכרת בתיה. על פי החשד, אלפי פנה לעשרות גברים באמצעות הרשתות החברתיות, הציג עצמו כאישה וגרם להם לפגוע מינית בילדיהם.
על פי כתב האישום שהגישו עורכי הדין אלעד דיין ורועי גול ממחלקת הסייבר בפרקליטות המדינה, במהלך שנת 2024 הכיר הנאשם את אלפי באתר צ'אטים אנונימי, כאשר האחרון הציג עצמו כאישה בגירה. השניים החלו בהתכתבות ברשת בעלת אופי ותכנים מיניים, ובמהלכה אף קיימו שיחות וידאו בעלות אופי מיני.
פגע מינית בילדיו ושידר בשיחת ווידאו
כתב האישום מתאר כי במסגרת שיחות הווידאו ביקש אלפי, בדמותו כאישה, שהנאשם יקיים מגע מיני עם שניים מילדיו הקטינים וישדר זאת אליו בשיחת וידאו. בהמשך לכך, ביצע הנאשם בילדיו מעשים מגונים חמורים, לרבות מין אוראלי, אותם הציג ושידר בשיחת וידאו לאלפי.
כתב האישום מייחס לנאשם עבירות של גרם מעשה סדום בקטין בן משפחה, מעשים מגונים בנסיבות אינוס בבני-משפחה ושימוש בגופו של קטין לעשיית פרסום תועבה.
הפרקליטות ביקשה מבית המשפט לעצור את הנאשם עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו. בבקשת המעצר, הדגישה הפרקליטות את גילם הצעיר של הקטינים בהם ביצע הנאשם מעשים חמורים, ופירטה את הסיכון שמצדיק את מעצרו.
החקירה בתיק נוהלה ביחידה 105 שבלהב 433, ולוותה באופן צמוד על-ידי מחלקת הסייבר בפרקליטות המדינה.
משרד המשפטים הדגיש כי עומד צו איסור פרסום ביחס לכל פרט שעלול להוביל לזיהוי הקטינים המעורבים בפרשה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו