עורכי הדין עודד סבוראי וסיון האוזמן, המייצגים את אלי פלדשטיין, פרסמו היום (רביעי) תגובה להקלטה שפורסמה בפרשה המכונה "קטארגייט", ובה הם מכחישים מכל וכל כל קשר בין מרשם לבין קטאר.
"מאחר שהוצא צו איסור פרסום גורף על כל פרטי החקירה שזכתה לכינוי 'קטארגייט', והתקשורת לא הייתה מפרה את הצו, ברור שפלדשטיין אינו חשוד בפרשה, ולא בכדי", פתחו עורכי הדין את הודעתם.
לדבריהם, "כפי שטענו מרגע שהועלו הטענות לראשונה, פלדשטיין מעולם לא עבד עבור קטאר, ובנושאים מדיניים וביטחוניים הוא עבד אך ורק עבור ראש הממשלה ולשכתו. פלדשטיין מעולם לא העביר לקטאר מידע ומעולם לא קיבל כסף מקטאר או מכל גורם אחר עבור שירותי אסטרטגיה ותקשורת לקטאר או עבור כל שרות אחר לקטאר".
באשר לכספים שהוזכרו בהקלטה, טוענים עורכי הדין כי "הכספים שפלדשטיין קיבל מאיש העסקים שהקלטתו פורסמה היו עבור שירותי אסטרטגיה ותקשורת שפלדשטיין נתן ללשכת ראש הממשלה, ולא עבור קטאר".
עוד הוסיפו כי "מדובר היה בפתרון זמני וחלקי של גורמים בלשכת ראש הממשלה, לקושי שהתעורר אצלם בנושא תשלום שכרו של פלדשטיין ממשרד ראש הממשלה, ללא כל השפעה על זהות מקבל השרות - ראש הממשלה".
בסיום ההודעה הדגישו עורכי הדין כי "ככל שקיים קשר בין איש העסקים המדובר לבין גורמים אחרים, לרבות קטאר, הדבר לא הוצג לפלדשטיין ולא היה ידוע לו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו