פרקליטות המדינה הגישה היום (חמישי) לבית המשפט המחוזי מרכז כתב אישום נגד רפאל בן שמעון, תושב המרכז בן כ-60, אשר ביצע עבירות מין חמורות בקטין בן כ- 10.
על פי כתב האישום, שהוגש ע"י עו"ד מירי ביטון-הראל מפרקליטות מחוז מרכז, הנאשם הזמין את הקטין לאכול פיצה ובדרך חזרה לביתם, הציע שיעלה לביתו של הנאשם כדי להביא לו 200 ₪. בעת שהגיעו לבית, הורה הנאשם לקטין לשבת על ברכיו ולאחר מכן הצמיד את הקטין לגופו, הפשיט אותו מבגדיו, השכיבו על המיטה, נשכב עליו ונגע בגופו ובאיבר מינו.
בהמשך, ביצע בו מעשה סדום ומעשים מגונים, עד אשר הגיע לפורקן מיני על גבי גופו של הקטין. הנאשם ביצע את המעשים, בעוד הוא שב ומבקש מהקטין כי לא יגלה לאף אחד על כך וכשהוא אומר לו, "כמה חלמתי להיות איתך".
כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירות של גרם מעשה סדום ומעשה מגונה בקטין שטרם מלאו לו 16 שנים.
הפרקליטות מבקשת מבית המשפט לעצור את הנאשם עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו. בבקשת המעצר צוין, כי הנאשם גילה בהתנהגותו כי אין ביכולתו לשלוט בדחפיו וכי הוא נמשך באופן כללי לקטינים, ועל כן מסוכנותו גבוהה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו