חולון: הבן מצא את אמו בשלולית דם

חשד לרצח: המשטרה מחפשת אחר הגרוש של האישה בחשד למעורבות במעשה • לא הוגשו תלונות על אלימות בין השניים

כוחות משטרה ורפואה מחוץ לדירה בה נמצאה גופת האישה, הערב // צילום: גדעון מרקוביץ' // כוחות משטרה ורפואה מחוץ לדירה בה נמצאה גופת האישה, הערב

בן של הורים גרושים נכנס בשעות הערב לבית אביו בחולון. בכניסה לדירה גילה כתמי דם, ובאחד החדרים מצא את גופת אמו ועליה סימני דקירה. הבן הזעיק את המשטרה ואת מד"א. 

כשהגיעו למקום, כוחות המשטרה ופאראמדיקים של מד"א מצאו את האם בלא רוח חיים. עידן הלל פארמדיק מד"א שהגיע למקום סיפר כי "באחד מחדרי הדירה ראינו אישה בשנות החמישים לחייה שהיתה מחוסרת הכרה, ללא נשימה וללא דופק, עם סימני אלימות בפלג גופה העליון. מאחר והיתה ללא כל סימני חיים, נאלצנו לקבוע את מותה במקום".

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

השוטרים החלו לחפש אחר הגרוש של האישה על מנת לבדוק אם הוא מעורב במעשה, ובמקביל מנסים לבדוק את הסיבה שהובילה אותה אמש לדירתו. בבדיקה עלה כי לא הוגשו תלונות על אלימות בין השניים.

השכנים עצמם שנראו בהלם מהמקרה סיפרו כי מדובר היה באישה שקטה ומעולם הם לא הבחינו בריב בין השניים. עם זאת, אחת השכנות טענה שהערב  שמעה צעקות לזמן קצר, אך לא ייחסה לכך חשיבות.  

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר