חשד: מטפלת מהודו התעללה בקשישה סיעודית - וגנבה ממנה

המשטרה עצרה את המטפלת, שהועסקה במשך שנתיים בביתה של הקשישה בירושלים, ואספה ראיות מהמצלמות שהותקנו בבית • היום תבקש המשטרה להאריך את מעצרה

התעללות בקשישים (אילוסטרציה) // צילום: Getty Images

המשטרה עצרה עובדת זרה מהודו בחשד שבמשך תקופה ארוכה תקפה והתעללה פיזית ונפשית בקשישה סיעודית בה טיפלה. הבוקר (חמישי) תבקש המשטרה להאריך את מעצרה.

אתמול בשעות הצהריים הזעיקו שתי בנותיה של הקשישה (77) את המשטרה לדירה בשכונת גבעת זאב בירושלים. הן טענו בפני השוטרים כי יש בידן תיעוד לתקיפות שביצעה המטפלת (37) בששת החודשים האחרונים.

השוטרים איתרו את המטפלת, שהועסקה במשך שנתיים בטיפול בקשישה, ועצרו אותה. כמו כן אספו ראיות וממצאים נוספים תוך שימוש באמצעים טכנולוגיים המותקנים בבית.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

החשודה הובאה לחקירה במשטרה בחשד להתעללות ותקיפה פיזית ונפשית בחסר ישע, גרימת חבלה וגניבה.

מהמשטרה נמסר כי "ניצול מוגבלותם של קשישים ואנשים חסרי ישע שלא מסוגלים להגיב או להתנגד לעבירה המבוצעת כלפיהם, הנם מסוג האירועים הקשים המטופלים באופן מידי וביד קשה על ידי משטרת ישראל, שכן לעיתים מדובר בקשישים שלא ניתן לתקשר עמם ועל המשטרה לפעול בחקירה מקצועית ויסודית תוך ביצוע מגון פעולות למטרת הגעה לחקר האמת ומעצר חשודים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר