חמאס: שניים מפעילי הזרוע הצבאית שלנו נהרגו בפעולת צה"ל בג'נין

בארגון הטרור טענו כי פעילי חמאס זיהו את כוח צה"ל שנכנס לג'נין ופתחו באש • בחמאס הזהירו מ"הסלמה עממית גדולה, לאור הניסיונות של ישראל לפגוע במסגד אל־אקצא והצעדים להחרפת המצור על עזה"

תמונות המחבלים שחוסלו בחילופי האש
תמונות המחבלים שחוסלו בחילופי האש. צילום: רשתות ערביות

חמאס התייחס היום (רביעי) לשניים מהמחבלים שנהרגו אתמול בפעילות צה"ל במחנה הפליטים ג'נין כפעילי הזרוע הצבאית שלו.

בהודעה שפרסמה הזרוע הצבאית של ארגון הטרור, א־זאדין אל־קאסם, נכתב כי מחמוד א־סעדי ומחמוד אל־ערעראווי נהרגו במהלך עימות חמוש לצד חבריהם מתאי הטרור השונים נגד כוחות צה"ל במחנה הפליטים. "לא ניתן יהיה לשבור את מחנה הפליטים ג'נין", נכתב בהודעה. עוד צוין כי המחבלים גילו את הכוח המיוחד שהסתנן למחנה והמטירו עליו ירי כבד, וכן פוצצו מטענים.

כוחות הביטחון פועלים במחנה הפליטים ג'נין || רשתות ערביות

בתוך כך, מקורות בחמאס מסרו לעיתון הלבנוני "אל־אח'באר" כי ישראל סבורה שהיא יכולה לסחוט את ארגון הטרור בעזה או לקנות שקט בכסף ובמענקים. המקורות הדגישו בהקשר זה כי חמאס "איתן במטרותיו האסטרטגיות, לרבות התמיכה בהתנגדות בגדה המערבית שתימשך".

כמו כן, גילו המקורות כי חמאס העביר מסרים דרך המתווכים בעניין המצב ברצועת עזה והזהיר מ"הסלמה עממית גדולה, לאור הניסיונות של ישראל לפגוע במסגד אל־אקצא והצעדים להחרפת המצור על עזה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר