לאחר החלטת האיחוד להזמין נציג פלשתיני: שר החוץ לא יגיע לדיון במועצת שרי החוץ

אלי כהן דחה את הזמנתו של שר החוץ של האיחוד ג'וזף בורל • אתמול ביטל בורל את החלטת האיחוד להקפיא את העברת הכספים לפלשתינים • גורמים בסביבת השר: "כאשר אנו קוברים את מתינו ונלחמים בטרור הנפשע, אין מקום לאיזונים ודיונים תיאורטיים"

שר החוץ אלי כהן. דחה את ההזמנה. צילום: דוברות משרד החוץ

שר החוץ אלי כהן החליט היום (שלישי) לדחות את הזמנתו של שר החוץ של האיחוד האירופי, ג'וזף בורל, להשתתף בישיבת מועצת שרי החוץ של האיחוד האירופאי. הרקע להחלטתו של השר נובע מהחלטתו של בורל להזמין לדיון גם נציג פלשתיני. 

אתמול, כזכור, החליטו באיחוד האירופי להקפיא את העברת הכספים לרשות הפלשתינית. לאחר זמן קצר החליט בורל לבטל את ההחלטה.

היום השני למתקפה בעוטף: מימדי הזוועה ברחוב נחשפים // צילום: שמואל בוכריס

גורמים בסביבת שר החוץ אמרו: "בימים אלו, כאשר אנו קוברים את מתינו ונלחמים בטרור הנפשע, כאשר העולם מתייצב בתמיכה ברורה בישראל, אין מקום לאיזונים ודיונים תיאורטיים, אלא מלחמה החלטית וחסרת פשרות בטרור הפלשתיני".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר