יאיר נתניהו: "לו היה מעירים את ראש הממשלה ב-7.10 - אף אחד לא היה נרצח או נאנס"

יאיר נתניהו שיתף במחשבותיו את 15 אלף עוקביו ברשת "טלגרם" • "ועדת חקירה 'ממלכתית' אותה ימנה נשיא בית המשפט העליון הפוליטי השמאלני, תוודא דבר ראשון לטייח את האמת מאחורי אותן שיחות ליליות של ראשי מערכת הביטחון!" • גם מערכת המשפט ספגה: "ועדת חקירה ממלכתית שתמונה על ידי נשיא העליון תטייח את האמת"

יאיר נתניהו במרפסת ביתו במגדל היוקרתי בפלורידה (ארכיון). צילום: צילום מסך, דיילי מייל

בנו של ראש הממשלה, יאיר נתניהו, כתב היום (שבת) בחשבון הטלגרם שלו, בו עוקבים אחריו כחמישה עשר אלף איש, כי לו היה מעירים את אביו "אף אזרח או חייל לא היה נרצח, נאנס או נחטף". 

"‏למה משתתפי השיחות הליליות בשעות שלפני שמתקפת ה-7.10 יצאה לפועל - ראש השב״כ רונן בר, הרמטכ״ל הרצי הלוי, וראש אמ״ן חליוה, לא העירו את ראש הממשלה?!? הם יכולים בכל שעה ביום או בלילה להשיג אותו ישירות דרך הפלאפון שלו, הטלפון האדום שנמצא ליד מיטתו והטלפון הקווי של הבית", כתב נתניהו הבן.

יאיר נתניהו תוקף: "המנוולים אפילו לא העירו את החיילים במוצבים", צילום: צילום מסך מתוך "טלגרם"

"אף אזרח או חייל לא היה נרצח, נאנס או נחטף, אם היו מעירים בלילה את ראש הממשלה, שהיה נותן הוראה לצבא וחיל האוויר להיות בכוננות שיא על הגבול ולירות בכל מי שרק מתקרב לגדר!" כתב.

‏"המנוולים אפילו לא העירו את החיילים במוצבים על הגבול שנרצחו במיטות, ולא הורו לפנות את מסיבת הנובה! מרתיח! טלפון אחד לראש הממשלה וכל ההיסטוריה הייתה נראית אחרת! ‏עוד לא נתקלתי באף 'תחקיר' צה״לי שמסביר מה היה באותן שיחות ליליות כמה שעות לפני שמתקפת ה7.10 יצאה לפועל!", הוסיף יאיר נתניהו בזעם.

את דבריו סיים יאיר נתניהו בביקורת על מערכת המשפט: "ועדת חקירה 'ממלכתית' אותה ימנה נשיא בית המשפט העליון הפוליטי השמאלני, תוודא דבר ראשון לטייח את האמת מאחורי אותן שיחות ליליות של ראשי מערכת הביטחון! הם הרי באותה קליקה של בג"צ, פרקליטות וראשי השמאל!".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר