בזכות ערנותו של קצין ביטחון: נעצרו עובדי מלון בירושלים עם תעודות זהות מזויפות

מדובר בחמישה עובדים, שוהים בלתח חוקיים בישראל, שהציגו תעודות זהות מזוייפות כדי להתקבל לעבודה במלון • הקב"ט הזעיק את המשטרה, ולאחר בדיקה התברר כי מדובר בפלשתינים שהתחזו לישראלים

מעצר החשודים (שב"ח), עובדי המלון "יערים" בירושלים. צילום: דוברות המשטרה

ערנותו של קצין הביטחון במלון 'יערים' הסמוך לירושלים הובילה אתמול (ראשון) למעצרם של חמישה פלשתינים שהתקבלו לעבודה במלון באמצעות תעודות זהות מזויפות, כך על פי החשד.

האירוע החל כאשר קב"ט המלון פנה למוקד 100 של המשטרה והביע חשד לגבי אמיתות תעודות הזהות שהציגו חמישה עובדים שהתקבלו לאחרונה לעבודה במקום. בעקבות הדיווח, הגיעו למקום שוטרי תחנת הראל ממרחב ציון, שעצרו את החשודים והעבירו אותם לחקירה.

מחקירתם הראשונית של החשודים עלה כי מדובר בתושבי יהודה ושומרון, אשר על פי החשד הציגו ביודעין תעודות זהות מזויפות בעת קבלתם לעבודה בשבועות האחרונים. החשודים נכלאו, והמשטרה צפויה לבקש היום את הארכת מעצרם בבית המשפט בירושלים.

המשטרה ממשיכה בחקירת המקרה, ובין היתר בודקת כיצד הצליחו החשודים להשיג את התעודות המזויפות ומי עומד מאחורי זיופן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר