בתקיפה בלבנון: חוסל המחבל האחראי לירי הנ״ט ממנו נהרגו ברק איילון ואמו ז״ל

המחבל חצ'ר עלי טויל, מפקד פלוגה במרחב כפר כילא בארגון הטרור חיזבאללה חוסל על ידי מטוסי קרב של חיל האוויר בהכוונת פיקוד הצפון • ברק, אב לשניים וחבר כיתת הכוננות של המושב ואימו מירה ז"ל, נהרגו בינואר 2024 כשהטיל פגע בביתם • חצ'ר פעל יחד עם המחבלים מחמד חידר וחסן נט'יר אלרשעיני, שחוסלו גם כן

ברק איילון ואימו מירה ז״ל. צילום: באדיבות המשפחה

צה"ל חיסל מפקד פלוגה במרחב כפר כילא בארגון הטרור חיזבאללה, שהיה אחראי לירי הנ״ט לכפר יובל ממנו נהרגו ברק איילון ואמו מירה ז״ל - מטוסי קרב של חיל האוויר חיסלו, בהכוונת פיקוד הצפון, את המחבל חצ'ר עלי טויל, מפקד פלוגה במרחב כפר כילא בארגון הטרור חיזבאללה.

האירוע הקשה אירע בינואר האחרון, בו ברק (40), אב לשניים וחבר כיתת הכוננות של המושב שבאצבע הגליל ואימו מירה (76) נהרגו מפגיעת טיל נ"ט בביתם - בזמן שאכלו ארוחת צהריים. באותו אירוע גם פונה גם נפגע חרדה בן 74.

בית שממנו שוגרו רקטות לגליל בכפר כילא, צילום: ללא קרדיט

חצ'ר, בנוסף היה אחראי המחבל על מאות שיגורי רקטות וטילי ונ"ט לעבר אצבע הגליל ומטולה ופעל יחד עם המחבלים מחמד חידר וחסן נט'יר אלרשעיני, שחוסלו גם כן בתחילת השבוע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר