כלי תקשורת לבנוניים דיווחו הלילה (אור ליום רביעי) כי כטב"ם ישראלי תקף אחרי חצות משאית בכביש ליד העיר בעלבכ, במרחק עשרות קילומטרים מהגבול. לפחות אדם אחד נפצע באורח קל.
על פי הדיווחים, הדי פיצוצים נשמעו כתוצאה מפגיעה במשאית שככל הנראה העבירה אמצעי לחימה. גורמים ביטחוניים אמרו לרויטרס כי נהג המשאית שרד. אחד מהם העריך כי הותקף משגר רקטות פגום שהיה בדרך לתיקון. בהמשך לכך, דווח על מחסומים שהקימו במקום כדי למנוע מאזרחים להגיע לזירה.
לפי הערוץ "אל-מיאדין" המקורב לחיזבאללה, הכטב"מ שיגר שלושה טילים לעבר המשאית בכביש שבין הכפרים שעת וסרעין במזרח המדינה.
مشاهد جديدة للاستهداف الإسرائيلي لـ #بعلبك pic.twitter.com/Obp7vY9LBr
— Annahar (@Annahar) August 27, 2024
בעיתון א-נאהר ציינו כי משפחות אולצו לעזוב את בתיהן לזמן מה ולהתרחק מזירת התקיפה באזור, מחשש לשלומן. בה בעת, דווח על כלי טיס מאוישים מרחוק שהמשיכו לטוס בשמי אזור הבקעא, בעומק לבנון.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו