סיפור לא יאומן: דודתו של רוני קריבוי, ששוחרר אמש (ראשון) משבי חמאס, סיפרה הבוקר בראיון ברשת ב' כי במהלך הימים שבהם היה בעזה הוא הצליח להימלט אך נתפס לאחר כמה ימים.
"רוני הוחזק בבניין, מההפצצות הבניין קרס והוא הצליח לברוח משם. במשך 4 ימים הוא הסתתר שם בשטח לבד. בסוף העזתים תפסו אותו והעבירו אותו לידי המחבלים. הוא ניסה להגיע לגבול ופשוט בגלל שלא היו לו האמצעים להבין איפה הוא, הוא הסתבך בשטח", סיפרה ילנה מגיד.
"היום שאלתי אותו: 'רוני איך אתה מרגיש? יש לך סיוטיים בלילה?' אמר לי: 'תקשיבי, יש לי סיוטים ממה שעברתי שם ומהמסיבה אבל זה טוב, זה אומר שאני מתמודד עם זה יפה, אני בסדר', והוא צוחק. ברגע שאני שומעת צחוק של רוני מבחינתי הכל בסדר. יש לו פצעים מהקריסה של הבית אבל הוא בסדר".
קריבוי בן ה-25 נחטף לאחר שעבד במסיבה ברעים. הוא שוחרר חרף העובדה שלא עמד בקטגוריה של המשוחררים בעסקה. על פי חמאס שחרורו נבע מ"בקשת של הנשיא פוטין" שכן קריבוי מחזיק גם באזרחות רוסית.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו