צה"ל מפרסם היום (שישי) הקלטה החושפת את השימוש שעושה חמאס בבית החולים שיפא לטובת החזקת דלק (האזינו להקלטה שבראשית הידיעה).
בהקלטה מודה גורם במערכת הבריאות בעזה כי חמאס מחזיק במצבורי דלק בבית החולים שיפאא׳ לצרכי טרור.
בשיחה שהתקיימה אתמול נחשף שוב כי חמאס מחזיק במצבורי הדלק ברצועה ומשתמש בהם. הגורם מציין כי במצבורי הדלק של חמאס מתחת לבית החולים שיפאא', "יש להם מיליון מתחת לאדמה".
השיחה מאשרת כי חמאס שולט במשאבי האנרגיה והדלק ברצועה ובוחר לנתבם לצרכי הטרור שלו, וכי גם במידה ויוכנס דלק לרצועה חמאס ישתלט על מצבורים אלה.
צילום: דובר צה"ל
כזכור, לאחרונה צה"ל חשף כי בבית החולים ״שיפאא׳״ ישנם מספר מתחמים תת קרקעיים המשמשים את ראשי ארגון הטרור החמאס להכוונת פעילותו ומנהרה המגיעה לבית החולים, ומאפשרת כניסה למפקדת החמאס שלא דרך בית החולים.
בנוסף, בתוך בית החולים קיים מרכז שליטה של בטחון הפנים של חמאס, אשר מאויש באופן רחב בחמושים בשגרה ובחירום וממוקמת מפקדת טרור, ממנה מתבצעת הכוונת טרור לירי רקטי, הכוונת כוחות, אחסון אמל"ח, נשקים ותחמושת.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו