מחבל חדר לשטח חקלאי בשומרון - ונוטרל על ידי בעל חווה

עדי ראיה מספרים שהמחבל קרא "אללה אכבר", נכנס לאזור חוות דורות באזור והשליך מטענים • המחבל נורה, ועל גופו נמצאו סכינים ומטעני חבלה מאולתרים • צה"ל: "נשלל חשש להימצאות חשודים נוספים במקום"

המטענים שהושלכו על ידי המחבל, צילום: מתוך עמוד הפייסבוק של יגאל להב ראש מועצת קרנ"ש

מחבל חדר הלילה (בין חמישי לשישי) לחוות דורות הסמוכה ליישוב מעלה שומרון, והשליך מטעני חבלה מאולתרים. מרעש הפיצוצים התעוררו בעל החווה ואדם נוסף ששהה עימו, והשניים נטרלו את המחבל באמצעות ירי, לאחר עימות ממושך מולו.

לאחר שנוטרל, נמצאו על גופו של המחבל סכינים וגם מטעני חבלה מאולתרים. מצה"ל נמסר כי "כוחות הביטחון פתחו בסריקות במרחב, נשלל חשש להימצאות חשודים נוספים במקום".

חיילי צה"ל באזור ניסיון הפיגוע בחוות דורות, צילום: מתוך עמוד הפייסבוק של יגאל להב ראש מועצת קרנ"ש

על פי עדויות מהמקום, המחבל חדר לאזור החקלאי והחל לצעוק "אללה אכבר", אך כאמור, נוטרל במהרה על ידי בעל החווה שירה לעברו.

הגזרה שבה התבצעה החדירה התחממה מאוד לאחרונה, כאשר לפני יומיים מחבלת חדרה לתוך בית בחוות שדה אפרים במערב בנימין. היא ניסתה לדקור את אשתו של בעל החווה ונוטרלה על ידי תושבים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר