רכב התפוצץ הבוקר (שני) בחנייה ברחוב השתילים באשקלון. כוחות המשטרה ערכו סריקות במקום, ומצאו רכב שנגרם לו נזק רב. האוטו שייך ככל הנראה לעבריין מהארגון של שלום דומרני. לא היו נפגעים באירוע.
צילום: אדי ישראל
חבלני המשטרה נמצאים בזירה, והחלו בבדיקה ובחקירת המקרה. במשטרה ביקשו מהציבור שלא להגיע למקום עד לסיום הטיפול באירוע.
"הרכב התפוצץ מול גני הילדים, זה היה יכול להסתיים באסון"
עדת ראיה שהייתה במקום סיפרה ל"ישראל היום": "הייתי ליד הפיצוץ. אני גרה די קרוב ולקחתי את הילד לגן בסוף הרחוב, כשחזרתי זה קרה. היה פיצוץ גדול והמון רסיסים עפו, היה המון עשן, זה היה מבהיל ממש. כולם חשבו שנפל טיל בלי אזעקה והיה רעש עצום, הרכב התפוצץ והרכבים לידו, וגם חלונות הבית נפגעו.
שלום דומרני, הרכב היה שייך לחבר בארגון הפשע שלו // צילום ארכיון: דודו גרינשפן
"מול הבית שלו יש שני גני ילדים, בדיוק מישהו הכניס את הילד לגן זה יכול להסתיים באסון כבד מאוד, בנס אין נפגעים, זה רחוב מאוד עמוס. אם הייתי טיפה יותר קרובה הייתי נפגעת. העבריינים מסכנים אוכלוסייה חפה מפשע, והם שמו פצצה באמצע רחוב הומה אנשים. צריך פה אכיפה מאוד חמורה למקרים כאלה, יש צורך בענישה חמורה", היא מסכמת.
שכן נוסף שהיה במקום סיפר שהוא שמע בום חזק. "ישר קפצתי, חשבתי שטיל נפל פה, אבל לא שמעתי צבע אדום". שכן אחר סיפר שכל החלונות בבית שלו רעדו. "קפצתי מהמיטה, ואז הבנתי שהיה פיצוץ באוטו".
העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו