מפגינה עוכבה לחקירה לאחר שתקפה אישה במהלך מחאה "תלשה לה את כיסוי הראש"

הקורבן ניהלה שיח עם אישה אחרת, כאשר החשודה הגיעה מאחור ונתנה לה מכה בראשה • חברת הכנסת גוטליב התרעמה: "אני נחרדתי והתחלחלתי" • מפקד המחוז: "סכנה ליסודות החברה וביטחוני"

תקיפת האישה בפתח תקווה. צילום: צילום מסך מתוך טוויטר

תושבת פתח תקווה עוכבה הלילה (בין שבת לראשון) לחקירה לאחר שתקפה מפגינה אחרת על רקע חילוקי דעות פוליטיות בעת הפגנה בעיר.

בסרטון ניתן לראות שתי מפגינות מתעמתות כאשר השלישית הגיעה, ותלשה את כיסוי ראשה של אחת המפגינות. התוקפת השליכה את כיסוי הראש על הרצפה והמשיכה בדרכה. האירוע צולם ותועד.

חברת הכנסת טלי גוטליב צייצה בחשבון ה-X שלה: "קבלו את שיא ההשפלה הערב, במדינת ישראל. אנרכיסטית ערלת לב תולשת את כיסוי הראש מעל ראשה של אשה".

מפקד מחוז מרכז, ניצב אבי ביטון, הנחה לטפל במקרה בעדיפות גבוהה ולהעביר מסר חד וברור נגד אלימות מסוג זה ובכלל, המסכנת את יסודות החברה וביטחונה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר