16 ק"ג קוקאין בתוך קופסאות אורז: המשטרה איתרה סמים בשווי מיליוני שקל | תיעוד

שני אחים בני 50 ו-55 מהרצליה, שהמחסן בו נתפסו הסמים שייך לדירת מגורים של הוריהם, ואדם נוסף בן 49 תושב מודיעין, נעצרו • ברשותם נתפס גם כסף מזומן בסכום של יותר מ-100 אלף שקלים • מעצרם של השלושה הוארך עד ליום רביעי

המשטרה איתרה בהרצליה קוקאין מוסלק בקופסאות אורז, שלושה חשודים נעצרו // דוברות המשטרה

ביום חמישי האחרון נערכה פעילות יזומה של היחידה המרכזית במחוז ירושלים נגד סחר בסמים מסוכנים. במסגרת הפעילות, בלשי ימ״ר ירושלים ערכו חיפוש על פי צווי בית המשפט במספר דירות מגורים ומחסנים במרכז הארץ.

המשטרה איתרה בהרצליה קוקאין מוסלק בקופסאות אורז, שלושה חשודים נעצרו, צילום: דוברות המשטרה

באחד ממחסני בניין מגורים בהרצליה, ששייך לדירת מגורים של הוריהם של שניים מהחשודים שנעצרו, איתרו ותפסו השוטרים כ-16 קילוגרמים של חומר החשוד כסם מסוג קוקאין בשווי מיליוני שקלים, כשמרביתם הוסלקו בתוך קופסאות אורז גדולות.

בעקבות כך, עצרו בלשי ימ״ר ירושלים שלושה חשודים. שני חשודים, אחים תושבי הרצליה בני 50 ו-55 וחשוד נוסף תושב מודיעין בן 49. בנוסף, ברשות החשודים נתפס כסף מזומן, בסכום של יותר מ-100 אלף שקלים.

המשטרה איתרה בהרצליה קוקאין מוסלק בקופסאות אורז, שלושה חשודים נעצרו, צילום: דוברות המשטרה

החשודים הועברו לחקירה ביחידה המרכזית של מחוז ירושלים. הסמים המסוכנים נתפסו לחקירה. בסוף השבוע האחרון, הוארך מעצרם של שלושת החשודים בשישה ימים, עד ל-19 ביוני. החקירה במשטרה נמשכת במטרה למצות עמם את הדין.

מהמשטרה נמסר: "משטרת ישראל תמשיך להיאבק בנגע הסמים המסוכנים בדגש למחוללי הפשיעה - מפיצי וסוחרי הסמים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר