Loading...

תיעוד פיצוץ הרכב בנתניה, 14 באפריל 2024 // צילום: מצלמות אבטחה

באמצע הרחוב: שלושה אנשים יוצאים מהרכב - והוא מתפוצץ אחרי שניות

הרקע המסתמן לאירוע בנתניה: פלילי • בסרטון ניתן לראות את הרכב חונה ומיד לאחר מכן שלושת הנוסעים יוצאים ממנו ומתחילים להתרחק ממנו רגלית • שניות לאחר מכן הרכב מתפוצץ בעוצמה אדירה • במקרה אחר בפ"ת, בלשי ימ"ר חשפו הערב ונטרלו פריט אמל"ח שהונח סמוך לאופנוע

פיצוץ רכב אירע הערב (ראשון), בנתניה. הרקע המסתמן הוא פלילי. מהרכב שהתפוצץ יצאו שניות לפני כן שלושה נוסעים והחלו בצעידה. והפיצוץ אירע אחרי כמה שניות כשהרכב חונה בין שני כלי רכב אחרים - ללא נפגעים.

שרידי הרכב טופלו על ידי חבלן המשטרה, שגם פתחה בחקירה.

"חבלן המשטרה בחן את שרידי הפריט, לצד סריקה במקום להסרת כל סיכון נוסף לציבור ובתום הפעילות העביר את הממצאים להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל, במסגרת חקירה שנפתחה לבחינת הרקע והנסיבות", נמסר מהמשטרה. 

בפתח תקווה - אמל"ח בצמוד לאופנוע

בתוך כך, בלשי ימ"ר מרכז וחבלני המשטרה חשפו הערב ונטרלו פריט אמל"ח שהונח סמוך לאופנוע בפ"ת.

הבלשים פעלו לאחר שזיהו אופנוע חונה שעורר את חשדם. שוטרי התחנה בודדו את המקום עד להגעת חבלן משטרה שהוזעק לזירה. כלל הממצאים הועברו להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל. על פי החשד - הרקע לאירוע פלילי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...