צפו: מבלים תקפו מאבטח ובני זוג לאחר שמבלה דיבר עם חברתו של אחד התוקפים // קרדיט: דוברות המשטרה

צפו: קטטה אלימה התפתחה במועדון לאחר שמבלה דיבר עם חברתו של אחד מהתוקפים

חמישה צעירים חשודים בתקיפה במועדון בתל-אביב לאחר שאחד מהמבלים דיבר עם חברתו של אחד מהתוקפים • החשודים התנפלו על המבלה והיכו אותו באגרופים ובבעיטות עד שאיבד את ההכרה ונחבל בראשו • לאחר מכן תקפו מאבטח וזוג עוברי אורח שניסו להפריד • התוקפים נעצרו לחקירה ועומדים כעת בפני כתב אישום

מקרה אלים במיוחד: חמישה צעירים חשודים בתקיפה של מבלה במועדון, מאבטח, ובני זוג שביקשו להרגיע אותם. הסיבה - המבלה דיבר עם חברתו של אחד החשודים. האירוע התרחש לפני כשבוע וחצי, במודעון ברחוב קרליבך שבתל-אביב. היום (שני) יחידת התביעות המשטרתית הגישה הצהרת תובע וביקשה לעצור את חמשת החשודים שהיו מעורבים באירוע.

תחילתה של החקירה החלה לפנות בוקר ביום שבת שעברה, לאחר שהתקבל דיווח על קטטה רבת מעורבים ברחוב קרליבך. שוטרי תחנת לב ת"א שהגיעו מיד למקום גילו כי חבורה של צעירים, שחלקם הגיעו למועדון רעולי פנים, תקפו מבלה, מאבטח וזוג עוברי אורח.

הסיבה לאלימות- דיברו עם חברתו של אחד התוקפים. מבלים במועדון, אילוסטרציה,

על פי החשד, החשודים תקפו את אחד המבלים במועדון כי שוחח עם חברתו של אחד מהם. החשודים התנפלו על המבלה כאשר יצא מהמועדון, והיכו אותו באגרופים ובבעיטות עד שאיבד את ההכרה ונחבל בראשו. בנוסף, החשודים תקפו באגרופים ובעיטות את מאבטח המועדון שהגיע להפריד, וגרמו לו חבלות.

בהמשך, תקפו זוג עוברי אורח שיצאו ממסעדה סמוכה, שראו את התקיפה וניסו להרגיע את התוקפים. על פי החשד, בני הזוג עברו ליד התוקפים והגבר ביקש "בלי אלימות". בתגובה, החשודים תקפו את הגבר באגרופים בפניו, הפילו אותו והמשיכו בבעיטות לראשו ולא הפסיקו להכותו גם כשנפל על הרצפה. לאחר מכן תקפו באגרופים גם את בת זוגו, שצילמה את האירוע בטלפון, הפילו אותה ארצה וגנבו מהזוג את הטלפונים שלהם.

מעצר החשודים הוארך מעת לעת. עצור, אילוסטרציה, צילום: אורן בן חקון

כל הקורבנות פונו לקבלת טיפול רפואי, כשהם סובלים מחבלות בעקבות התקיפה. השוטרים שהגיעו למקום פתחו בסריקות אחר החשודים ועצרו בסמוך לזירת האירוע תושב תל-אביב בן 19 שנתפס כאשר ברשותו טלפון נייד שנגנב מהמתלוננת, שצילמה את התקיפה.

במשך השבוע החולף, ביצעו השוטרים חקירה במהלכה איתרו השוטרים שני חשודים נוספים במעשים: תושב ת"א בן 18, ותושב ראש פינה בן 19, אשר נעצר לחקירה כשהוא נושא סכין בעת מעצרו.

מעצר החשודים הוארך מעת לעת על ידי בית המשפט השלום בת"א, ואתמול נעצרו לחקירה שני חשודים נוספים, שניהם תושבים זרים המתגוררים בת"א בני 18 ו- 20. הבוקר, כאמור, הוגשה בעניינם הצהרת תובע בדבר הכוונה להגיש נגדם כתב האישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו