נפתח בישראל סניף דגל של פומה

הרשת פתחה סניף דגל של המותג בנמל ת"א • בחנות תמצאו סימולטורים שיעזרו לכם לקנות בחוכמה

החנות של פומה בנמל תל אביב

חברת PUMA העולמית השיקה הבוקר (שלישי) את חנות הדגל הראשונה בישראל בנמל תל אביב. החנות נחשבת לאחת משלוש חנויות הדגל המפוארות והמושקעות ביותר של המותג בעולם. יש חנות נוספת בקניון הזהב בראשון לציון ובשנה הקרובה יפתחו עוד מספר חנויות של המותג. 

חברת פומה נחשבת היום לשלישית בגודלה בתחום אופנת הספורט, וחנות הדגל בנמל תל אביב משתרעת על פני שתי קומות בגודל 900 מ"ר והיא מציעה קולקציות ספורטיביות וקולקציות אופנה לגברים, נשים וילדים.  

כבר בכניסה המזמינה אהבנו לראות כי לצד בובות הראווה במראה חטוב קיימות בובות ראווה במגוון גדלים, כולל בובות של שני המינים במידות גדולות. בהמשך החנות מוצעות מגוון קולקציות אופנתיות וספורטיביות כמו טישרטים, תיקים, נעלי ספורט מקצועיות, סניקרס אופנתיות, חליפות ספורט, אוברולים וגם מחלקת SELECT היוקרתית שכוללת פריטים פרי שיתופי פעולה הנמכרים במהדורה מוגבלת בעיצוב ניימאר, ג'יי.זי, קארה דלווין, ועוד.

סימולטור
סימולטור

בהמשך החנות עומד סימולטור של פורמולה 1 שכמוהו יש עוד אחד ויחיד בעולם, לצדו מוצג גם סימולטור של עולם הכדורגל המקצועי PUMA TEAMSPORT, המאפשר לבחון את נעלי הכדורגל בעזרת אקטיבציה טכנולוגית ייחודית של המותג. 

רוני אירני, מבעלי קבוצת פקטורי 54 שמייבאים את המותג אמר כי "בעידן הזמינות של רכישה אונליין, צריך לייצר חוויה אחרת וייחודית לצרכן כשהוא מגיע לחנות הפיזית. זו הסיבה שהמותגים הגדולים משקיעים הון כדי לתת חוויה מורכבת, והחנויות הפכו למקום שאתה יכול לבוא, לקבל מידע ולפגוש את החברים שלך".

בחנות ניתן למצוא לא מעט פריטים לעונות אביב וקיץ המתכתבים עם הטרנדים האופנתיים כמו פריטים בגווני הפסטל לצד פריטים בגוונים בוהקים וזוהרים המזוהים עם עולם הספורט. בליין האופנה היוקרתי של פומה תמצאו קולקציות בלעדיות הכוללות פריטים במהדורה מוגבלת שצפויים להיחשב בעתיד לפריטי אספנות. יש קולקציה ייחודית של ניימאר עם חליפות בדפוסים גאומטריים. יש קולקציה פרי שיתופי פעולה עם המותג הסטרייט הניו-יורקי KIDSUPER  HOOPS וליין הראפרים של ג'יי זי וג'יי קול. 

הקולקציה של פומה // צילום: יח"צ
הקולקציה של פומה // צילום: יח"צ

בקטגוריית הנשים, במסגרת שיתופי פעולה של פומה עם סלינה גומז יש את דגם הסניקרס המבוקש CALI STAR וקולקציה ספורטיבית אופנתית העשויה מחומרים ממחוזרים עם קארה דלווין. בקולקציית הילדים יש פריטים מעולם המבוגרים בגרסתMINI ME . 

קולקציית המותג תימכר בחנות הדגל של PUMA בנמל תל אביב, חנות הדגל בקניון הזהב ראשל"צ, חנויות פקטורי 54 ובאתר.

טווח מידות: נשים XS-XXL, גברים XS-XXXL, ילדים ונוער NB-16. 

טווח מחירים: נעליים: 399-749 שקלים, ביגוד 99-750 שקלים, הקולקציה היוקרתית: 200-1,190 שקלים. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר