תקלה ומבוכה גדולה במבצע המטורף שהציעה אתמול (רביעי) רשת סטימצקי באתר המקוון. זה התחיל כרעיון מופלא, כשהאתר הציע לרגל חגיגות יום ההולדת של הרשת ספרים ומשחקים ב-20 שקלים מכל המחלקות למשך 4 שעות בהגבלה לארבעה פריטים ללקוח, אך בפועל האתר קרס, מה שגרם למאות תגובות זועמות.
בעמוד הפייסבוק הצטברו מאות תגובות של גולשים זועמים. אחת הגולשות כתבה: "אני כבר יושבת קרוב לשלוש שעות באתרכם, לוקח זמן רב לקרוא את תוכנם של הספרים והספקתי לשים ספר אחד בסל הקניות, אך האתר קרס. בזבוז זמן יקר ואכזבה גדולה, מה סטימצקי מתכוונת לעשות בנידון?"
גולשת אחרת כתבה: "הם בכלל לא מעוניינים שנקנה במחיר הזה, זו שיטת שיווק להראות שהם רשת נחמדה שבאה לקראת הלקוחות שלה". אחרת הוסיפה: "ניסיתי עכשיו במשך 45 דקות וסיימתי עם שלושה ניסיונות חיוב כושלים".
רעות לונברג, בעלת הקבוצה "רעות תקני לי" התייחסה למבצע של סטימצקי וכתבה "מזל טוב, סטימצקי חוגגת יום הולדת ואנחנו לא מוזמנים למסיבה. בשמונה בערב קפץ לי מכל מקום שעד חצות כל האתר של סטימצקי ב 20 שקלים, טירוף נכון? גם אני חשבתי, וכבר הכנו פוסט לפרסם בקבוצה. רגע לפני, נכנסתי להציץ. בניסיון הראשון האתר נתקע, בניסיון השני האתר נתקע, ובניסיון השלישי נכנסתי. הקשתי, רינת הופר, אנחנו מטורפים על הספרים שלה בבית. מתוך עשרות הספרים שלה היו 3 באתר. עברתי לפאזלים, פריט אחד, במשחקים לא היו פריטים . למעשה הוציאו מהאתר ערימות של פריטים שאין כוונה למכור אותם בעלויות האלה".
לדברי לונברג, "כשעולים בקמפיין ענק כדאי להיערך מראש עם שרתים מאוד יציבים ועם נותני שירות סביב השעון. זה מבצע ממוקד לארבע שעות, אין זמן לבזבז. בנוסף, לאן נעלמו כל הפריטים? אם לא עושים הנחה על הכל צריך להגדיר את זה במבצע".
סטימצקי הגיבה בקבוצת הפייסבוק של החברה על הטענות נגדה ברשתות החברתיות וכתבה: "סטימצקי יצאה במבצע בהפתעה לרגל חגיגות יום ההולדת לאתר ובו מגוון פריטים למכירה ב-20 שקלים. לאור כמות כניסות חריגה בגודלה, נוצר עומס, שכתוצאה ממנו האתר קרס לסירוגין. אנו עושים את מרב המאמצים על מנת לטפל בתקלה במהירות האפשרית כדי שכולם יוכלו ליהנות מהמבצע האטרקטיבי". בהמשך הערב אף כתבו, "בשל הביקוש הרב אנחנו עדיין חווים עומס באתר ומתנצלים על ההמתנה . המבצע הוארך בשעתיים לשתיים בלילה".
מסטימצקי נמסר בתגובה ״סטימצקי יצאה במבצע בהפתעה לרגל חגיגות יום הולדת לאתר במהלכו פתחנו אתר מבצע ייעודי למשך 4 שעות שבו מגוון פריטים למכירה ב- 20 ש"ח בלבד. הפריטים שהשתתפו במבצע היו פריטים מובילים ורבי המכר החדשים ביותר.
לאור כמות כניסות חריגה בגודלה, של מאות אלפי אנשים, האתר קרס. לא ציפינו למספר כל כך חסר תקדים של כניסות בזמן תחום של 4 שעות, ולכן השרתים נפלו, כפי שקרה באתרים גדולים בעולם במהלך מבצעים גדולים.
לאט לאט הצלחנו להעלות את האתר חזרה, והארכנו את המבצע בשעתיים נוספות.
כרו.
ללקוחות שנכנסו לאתר ולא הצליחו לבצע את ההזמנה אנחנו נשלח להם קוד הטבה למימוש המבצע. לקוחות שחוו תקלות באתר ולא הצליחו לממש את המבצע - מוזמנים לפנות אלינו לשירות הלקוחות בטלפון: 1-700-706-600, או במייל: moked02@steimatzky.co.il ואנו נאפשר להם לממש את המבצע. אנחנו מודים לקהל לקוחותינו על התגובות הנהדרות שקיבלנו, ומביטיחים להמשיך להפתיע בכל פעם מחדש״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו