לפני שניפרד: הלוקים המנצחים של רותם סלע ב"להיות איתה"

הסדרה המצליחה של אסי עזר מגיעה לסיומה, וזה הזמן להיזכר באאוטפיטים הבלתי נשכחים של נועה הולנדר • וגם: איפה אפשר להשיג את הכל?

שמלה שהולנדר לבשה בעונה הראשונה בגוון בז' בשילוב אבני חן ושיער אסוף גבוה, צילום: קשת 12

העונה השלישית והאחרונה של סדרת הדרמה הממכרת "להיות איתה" שכתב אסי עזר ומשודברת בקשת 12 מגיעה הערב (רביעי) לסיומה.

לקראת הערב המרגש, חזרנו לצפות בכל הלוקים של נועה הולנדר (רותם סלע), והגענו למסקנה שמלבד התסריט הקליל והשנון של עזר והמשחק המצוין של השחקנים, יש משהו קסום בבחירה של רותם סלע לתפקיד של נועה, ואנחנו לא מדברים הפעם על כישורי המשחק.

לוק אלגנטי ורך. מעיל צמר חום וסוודר בהיר מתחת שניהם של מותג עמנואל, ג'ינס לבן של מותג טרס, תיק מאוסף פרטי של רותם, משקפי שמש ותכשיטים של Very Anna., צילום: קשת 12

אם להיות ספציפיים, אנחנו מתכוונים לאאוטפיטים מדויקים של סלע. כמעט כל לוק שהולנדר לבשה על המסך, היה בקלות יכול להיות כזה שניתן לראות באירוע השקה.

חליפת ברמודה בשילוב חולצה מכופתרת קשורה במותן של מותג טרס, מתחתיה לבשה סלע חזיית בגד ים של מותג אלקין ותכשיטים של מותג Very Anna, צילום: קשת 12

סיון חימי שהלבישה את הולנדר בעונה השלישית מציינת כי "הסדרה 'צולמה לפני כשנה, וזה היה למעשה הפרויקט הראשון שעשיתי עם רותם. אולי בתוך תוכי היה לי חשוב להביא את הוויב והסטייל של רותם גם לסדרה, במיוחד שאין בארץ הרבה הזדמנויות בסרטים או בסדרות להציג לוקים אופנתיים".

"כשמצלמים סדרה יש שיתופי פעולה עם חברות אופנה, אבל לא תמיד החברות מוכנות לתת את הבגד לשימוש לזמן ארוך, ולכן כשבניתי את הדמות של הולנדר, הלכתי לרותם לבית ולקחתי גם דברים מהארון הפרטי שלה שהתאימו לי ללוקים של נועה. זו אולי הסיבה שיש קווי דמיון בסטייל של רותם ונועה מבחינת סגנון הלבוש, מה שהפך אולי את הדמות להיראות מאוד אותנטית וגרם להזדהות איתה בקרב הצופים. אחרי שידור כל פרק, האינסטגרם שלי היה מפוצץ בפניות מאיפה המעיל, החולצה, הסוודר וכו'".

מעיל צמר בגוון תכלת של מותג עמנואל ומתחת טישרט ומכנסי ג'ינס מבוטיק מיכל ומורן, שעון פדני ותכשיטים מסטודיו MORANO, צילום: קשת 12

על העבודה עם רותם היא מספרת כי "מהרגע הראשון היה לי חיבור מושלם איתה. היא בעלת ניסיון טלוויזיוני רב, יש לה אמירה והיא יודעת מה היא רוצה להציג. כל הזמן חשבנו ביחד מה אנחנו רוצים שהבגד שנועה הולנדר לובשת ישדר לצופה ואיך זה משתלב עם התסריט. הייתה גם עבודה משותפת עם אסי והבמאי שהיו מעורבים בבחירות הלוקים, וזה היה חיבור מעולה".

גם אן מרי בני עודה, המלבישה ומעצבת התלבושות של העונה השנייה, מציינת עד כמה נהנתה להלביש את רותם סלע. "יש לה נתונים מדהימים ולכן קל היה לבחור עבורה בגדים. בנוסף, דמותה היא שילוב שניתן בקלות לשדר איתו יוקרה מצד אחד ומשהו מאוד ישראלי מצד שני. תמיד חיפשנו ליצור איזון שיגרום לצופים להתחבר לדמות, אז גם כשבחרנו לוק יוקרתי לא הלכנו על משהו מנקר ומנצנץ מדי, אלא משהו שיראה אמיתי והגיוני לחיים שלנו בישראל".

שמלת ערב שחורה ארוכה עם שסע ארוך שלבשה הולנדר בעונה השנייה לפרמיירה בבולגריה., צילום: קשת 12

מבין הלוקים הרבים של נועה הולנדר, אחד הלוקים שיזכרו זו שמלה הכלה שהיא לבשה בעונה השנייה, שמלה לבנה של המעצב אלון לבנה בשילוב תכשיט של מעצבת התכשיטים אפרת קסוטו.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by The Baker & The Beauty (@thebakerandthebeauty)

"רותם הגיעה לסטודיו ובחרנו ביחד את השמלה", נזכר אלון לבנה שתפר את השמלה. זו היתה שמלה יחסית צנועה, נסיכתית, ללא שרוולים ועם טול נשפך ופרחי תחרה בחלק הקדמי. רותם מדדה כמה שמלות ובחרה בזו, ואני זוכר שכששודר פרק החתונה לפני כארבע שנים הייתה התעניינות, ודגם השמלה היה ממש מבוקש".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר