אחת שיודעת: בלייק לייבלי משחזרת את הלוק האייקוני של בריטני ספירס

השחקנית המפורסמת משתתפת בסרט החדש "איתנו זה נגמר" ויצאה למסע קידום ארוך שכולל לוקים מוצלחים, כולל שמלת הוינטג' המרשימה של ורסצ'ה שלבשה כוכבת הפופ • השחקנית מככבת גם על שער גיליון ספטמבר של מגזין ווג האמריקני, ונראה שזו לגמרי השנה שלה

בלייק לייבלי בפרמיירה של "איתנו זה נגמר". צילום: AFP

אמנם בשבילנו היא תמיד תישאר סרינה ואן דר וודסן (דמותה הזכורה מ"אחת שיודעת") אבל נדמה כי זו השנה של השחקנית בלייק לייבלי, שמככבת בסרט החדש "איתנו זה נגמר" שיוצא היום (רביעי). 

לכבוד הסרט החדש, לייבלי יצאה למסע קידום ארוך שכולל לוקים מוצלחים במיוחד, כשאתמול היא לבשה לפרמיירה הראשית את הלוק המפורסם והזכור של ורסצ'ה אותו לבשה בריטני ספירס

השמלה שלבשה בלייק לייבלי מקולקציית אביב- קיץ 2003 של ורסצ'ה, צילום: AFP

כאמור, לייבלי בחרה שמלת וינטג' צבעונית וייחודית מקולקציית אביב- קיץ 2003 של ורסצ'ה, שלבשה בריטני ספירס בשנת 2002 עבור תצוגת האופנה של המותג שנערכה במהלך שבוע האופנה במילאנו. 

השמלה של ורסצ'ה כוללת כמה פרחים מקושטים על המותניים שלה בשילוב פאייטים צבעוניים. השמלה נראית כמו סטרפלס תחילה אך יש לה כתפייה אחת שהולכת באלכסון. לייבלי הוסיפה גם טבעות מקו התכשיטים של לוריין שוורץ, כשכל אחת מהן הייתה תואמת לצבעי השמלה, כולל ורוד מבריק וכחול פסטל, יחד עם זוג עגילים באותו הסגנון. בנוסף, היא נעלה סנדלי עקב פשוטות אך ססגוניות.

פאוור קאפל. לייבלי יחד עם הבעל ריאן ריינולדס, צילום: רויטרס

היא הסבירה את ההחלטה האופנתית שלה על ידי סטורי שהעלתה לחשבון האינסטגרם, בו כתבה על הסיבה ללוק המשובח וצירפה את התמונה המקורית של ספירס בשמלה של ורסצ'ה. "המלכה האולטימטיבית שגרמה לכולנו לרצות לנצנץ, לכתוב ולשתף את הסיפורים שלנו", כתבה לייבלי. "בריטני, לכולנו המילניאלז (מילה נרדפת לדור ה-Y) יש סיפור של רגע או שניים שעשית לנו חשק לזרוח ולעורר השראה עם כבוד, כוח, שמחה ועבודה קשה. תודה על הדוגמה שאת ועל תרומתך לנשים שמספרות את סיפורן".

לבסוף, הזכירה לייבלי את הסרט על חייה של בריטני, שמבוסס על ספרה "האישה שבי" שהפך לרב מכר - עליו הכריזה בשבוע האחרון חברת יוניברסל. "אני כל כך נרגשת מסרט הביוגרפיה שלך וכל מה שעתיד לבוא", סיפרה. לסטורי צירפה לייבלי את השיר "Everytime" מתוך האלבום "In The Zone" שהוציאה ספירס בשנת 2003. 

"המלכה האולטימטיבית": בלייק לייבלי מפרגנת לבריטני ספירס בסטורי // אינסטגרם

במשך כל מסע קידום הסרט שהתרחש הקיץ, לייבלי לבשה לוקים פרחוניים שונים שמתכתבים באופן מופלא עם דמותה של לילי בלום, בעלת חנות פרחים, אותה היא משחקת בסרט. 

לייבלי תמיד הייתה האיט-גירל האולטימטיבית ובתקופת הסדרה הפופולרית "אחת שיודעת" מיליוני נערות העתיקו את הסטייל שלה וחיכו לראות מה תלבש, אך נראה שהשנה היא מתעלה על עצמה בלוקים מעניינים, כשגם האנשים הסובבים אותה הם סלבס ברמת איי ליסט - החל מבעלה ריאן ריינולדס שמככב בשובר הקופות "דדפול & וולברין" בימים אלו ועד החברה הטובה טיילור סוויפט, ששברה בערך כל שיא אפשרי בתעשיית המוזיקה. 

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

היום (רביעי) פורסם גם שער גיליון ספטמבר של מגזין ווג האמריקני, שמוכיח את זה באופן סופי. כידוע, ווג הוא מגזין האופנה הגדול בעולם וגיליון ספטמבר נחשב לגיליון החשוב והמכריע ביותר בתעשיית האופנה, בו מככבת הפעם בלייק לייבלי בהפקת אופנה מרהיבה שיצר צוות המגזין. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר