הכי טרנדי: הסניקרס חוזרות אל הרטרו ואמן הגרפיטי מקבל ג'ינס משלו

וג'ה ונייקי משחזרות את הנעליים הראשונות • LEE בקולקציית קפסולה עם ז'אן מישל בסקיאה וגם הלבשה תחתונה בגוונים של אביב • כל מה שחדש ואופנתי

LEE שת"פ זאן מישל בסקיאה. צילום: יח"צ

החורף עוזב אותנו והחנויות והרשתות כבר מוכנות לעונת האביב המאופיינת בבדים רכים, צבעוניות עדינה ופסטלית וגם דרופים חדשים וייחודים.

המותג הכי ישראלי אתא חוזר לשיתוף פעולה שני עם מותג הסטריט all at once בקולקציה ייחודית המשלבת בין שני העולמות. הפריטים כוללים טישרטים, כובעים וגרביים המתאימים לגברים ונשים אשר עברו שטיפה מיוחדת כדי להגיע לצבע הנכון ולרכות הנעימה של הבד. החל מ-70 שקלים.

אתא ו-all at once / צילום: אור דנון


מותג הג'ינסים האייקוני Lee משיק שיתוף פעולה עם אמן הגרפיטי ז'אן מישל בסקיה, קולקציית קפסולה מעוצבת בהשראת רוח סצנת האמנות של העיר ניו יורק משנות ה-80. קולקציית הקפסולה משלבת פריטי דנים אגדיים ואמנות פורצת דרך בסגנונות ייחודיים לגברים ולנשים.

LEE בשת"פ עם האמן JMB / יח"צ

בהשראת הסגנון והאישיות הייחודיים של Basquiat גזרות הג'ינס של Lee משמשות כקנבס להצגת יצירות האמנות הניאו-אקספרסיוניסטיות שלו. מכנסי ג'ינס צבועים בכתמי צבע, סוודרים עם פסים נועזים וג'קטי ג'ינס מעוטרי כתר- סימן ההיכר האייקוני של בסקיה, משתלבים בצורה חלקה עם יצירות אמנות כמו "הלוחם", "פז דיספנסר" ועוד. הקולקציה כוללת ג'קטים, ג'ינסים לגברים ולנשים, עליוניות, טי-שירט, סוודרים וסווטשירטים. החל מ-299.90 שקלים.

הדוגמנית הבינלאומית שון לוי משיקה קולקציית קפסולה שלישית בשיתוף אתר האופנה TERMINAL X. הקולקציה החדשה שואבת השראה מהסטייל האישי שלה - שילוב בין קווים חדים וגזרות מוקפדות לצד צבעוניות רכה וטקסטורות עדינות.

שון לוי לטרמינל X / צילום: דימה טליאנסקי

בקולקציה ניתן למצוא מכנסיים מחויטים, וסט מחויט, קרדיגן קליל, חולצות שקופות ואביזרי שיער טרנדיים בצבעוניות אביבית קלאסית. הפקת האופנה היא הגשמת החזון של לוי - אופי וינטג' עם צבעוניות פופית עונתית, דגש על שילובים נועזים ואקססוריז מגניבים. החל מ-39.90 שקלים.

מותג הסניקרס הנחשק Veja משיק קולקציית רטרו לנעלי הסניקרס הראשונות שהושקו בשנת 2005 ומיד הפכו לסמל סטטוס אייקוני בקרב חובבות וחובבי אופנה בכל העולם, כשהן מעוטרות ב – V המפורסם של המותג. הסניקרס מקולקציית Veja volley עוצבו בהשראת משחק ה-volleyball שכבש את חופי ברזיל בשנות השבעים. החל מ-600 שקלים. להשיג ברשת סטורי ובאתר סטורי און ליין.

וג'ה וולי אביב קיץ 2024, סטורי / יח"צ

גם ב-NIKE חוזרים אל נעל המסלול הראשונה שיצאה על ידי המותג ב-1972. הנייקי קורטז נחשבות להצלחה מסחררת והן עוצבו לראשונה על ידי מייסד נייקי, ביל באוורמן, במטרה לייצר נעל ריצה נוחה ועמידה. מאז עברה הנעל כמה גלגולים ועכשיו היא מגיעה אלינו בצבעים חדשים לאביב.

טרמינל איקס, קורטז וינטג' נשים, 379.9 שקלים / באדיבות המותג

עוד צבעי אביב-קיץ אפשר למצוא במותג ההלבשה התחתונה טריומף שמציג גוונים של פודרה, ורוד בזוקה, כחול, בורדו וכמובן שחור ולבן. את הקולקציה מובילה דגם ה-LIFT SMART שעומד כשיא מסע החדשנות של טריומף. החזייה ללא קשת, משלבת סגנון ונוחות עם התאמה וטכנולוגיה חדשנית המספקת אפקט הרמה טבעי, מחמיאה לגזרות הגוף הייחודיות של נשים. החל מ-170 שקלים. 

פסטל רך בטריומף / יח"צ

במותג FIX משיקים קולקציה בהשראת הממתקים שכולנו אוהבים. קולקציית ה-lollipop כוללת הלבשת פנאי, פיג'מות, תחתונים וגרביים. החל מ-14.90 שקלים. 

אלין גולן בקולקציה חדשה של fix / צילום: ירדן גלולה

מותג בגדי הספורט המקומי STRONGFUL משיק לראשונה קולקציית יוגה לצד קיט יוגה ייחודי המכיל מזרן, בלוק ורצועות. קולקציית היוגה הראשונה כוללת טייצים וטופים בשלל גזרות וצבעים, לצד קיט יוגה ייחודי הכולל מזרן, בלוק ורצועות. כל הטייצים הינם בעלי פסי סילקון הנמצאים במחטב במטרה למנוע החלקה, לצד שכבת בד כפולה בחזה, בדים מחטבים, גמישים ונושמים במיוחד. החל מ-139 שקלים. 

מירן בוזגלו לסטרונגפול / צילום: עירד נצר

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר