שרפה את השטיח האדום: גל גדות מככבת בשמלה שקופה

גל גדות | צילום: אי.פי

השחקנית ההוליוודית השתתפה בתצוגת האופנה של דיור והציגה שיק מדויק • היא לא הייתה הנציגה הישראלית היחידה, ועל המסלול צעדה הדוגמנית סאן מזרחי • צפו

שבוע האופנה בפריז יצא לדרך, ומשך אליו את כל השמות הכי גדולים. בין שלל התצוגות התקיימה תצוגה אחת חשובה במיוחד של בית האופנה הצרפתי דיור, ואנחנו כאן כדי לספר לכם על הנציגות הישראליות באירוע: השחקנית ההוליוודית גל גדות, והדוגמנית העולה סאן מזרחי.

עולם האופנה בשוק: השינוי הדרסטי של ברברי

משנה כיוון? גל גדות הצליחה להפתיע אותנו

בארץ אף סוכנות לא רצתה אותה, אבל סאן מזרחי היא הדוגמנית הישראלית הכי מצליחה בעולם

השחקנית בחרה בלוק נועז מצד אחד, אבל מעט שמרני מהצד השני. מיד נסביר. גדות בחרה ללבוש טוטאל לוק שחור שכלל שמלת מקסי. חלקה העליון הורכב מחולצת תחרה סגורה עם שרוולים ארוכים, שמתחתיה נראתה היטב החזייה התואמת שלבשה השחקנית. החצאית שהגיעה עד לקרסול, הורכבה מפרנזים שחשפו מעט עור בנגיעות קטנות. היא הוסיפה מגפיים שחורים, עגילי יהלומים קטנים אך נוצצים, והשלימה את הלוק עם איפור טבעי ומחמיא שנתן לה מראה זוהר.

מראה זוהר. גל גדות בתצוגה של דיור, צילום: אי.פי

-
 

התוצאה הסופית אמנם כוללת חולצת תחרה שקופה, אבל ביחד עם העובדה שמדובר בחולצה ללא מחשוף והשילוב עם שרוולים ארוכים וחצאית שחורה ארוכה, עדיין נתנו ללוק מראה מעט שמרני ולא מתבלט מדי. אם גדות הייתה בוחרת באיפור מעושן או באודם אדום, הלוק הסופי ככל הנראה היה מקבל ווייב שונה.

משחקי שקיפויות, גל גדות בתצוגה של דיור, צילום: אי.פי

גל גדות בתצוגה של דיור, צילום: רויטרס

על המסלול עצמו צעדה הדוגמנית הישראלית סאן מזרחי, שעושה חיל בעולם וצעדה על מסלולים רבים בשבועות האופנה שהתקיימו לאחרונה. היא הציגה שמלת מקסי מחויטת בצבע שחור, עם שרוולים קצרים תפוחים , כפתור בודד במותן וחצאית עשירה בבד.

סאן מזרחי על מסלול התצוגה של דיור, צילום: GettyImages

תצוגת האופנה של דיור הציגה את קולקציית הסתיו-חורף לשנת 2023 של המותג. הבגדים עוצבו בהשראת שנות ה-50 הזוהרות, והתצוגה כולה הייתה קריצה לאחותו של מייסד מותג העל – קתרין דיון, שהייתה סמל להתנגדות הצרפתית לכיבוש הנאצי במלחמת העולם השנייה, ובהמשך חייה התעסקה בפרחים, שהיו אלמנט מרכזי בתפאורת המסלול. למותג יש בושם הנושא את שמה – מיס דיור, וגם תצוגת האופנה שחשפה את קולקציית האביב-קיץ לשנת 2020, הייתה בהשראתה של האחות הקטנה, ושולבו בה מוטיבים של פרחים.

תצוגת האופנה של דיור בשבוע האופנה בפריז, צילום: אי.פי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר