משבר השנה הראשונה מכה שוב: רק תשעה חודשים אחרי החתונה המתוקשרת, כוכבי "האח הגדול" שניר בורגיל ושי עופרי נמצאים במשבר זוגי משמעותי, כך פורסם אתמול (ראשון) ב"פוריל" כשהשניים כבר לא מתגוררים תחת אותה קורת גג - וזה קורה חודש בלבד אחרי שעברו דירה.
עופרי (265 אלף עוקבים), שהפכה לאחת המשפיעניות המובילות ברשת, שברה אמש שתיקה בפוסט רגשי במיוחד, שרבים ראו בו רמז למצב היחסים המעורער עם בורגיל.
"היום הלב הענק שלי הולך לגן ושתדעו אני לא חרדתית או משהו. שלחתי אותו לגן שאני מכירה, שאני סומכת על הגננת, מכירה אותה אישית ואני הכי שמחה בעולם שהוא אצלה אבל בכל זאת, לא חשבתי שאקח את זה כל כך קשה", שיתפה שי על הקושי שבשליחת הבן שלה לגן בפעם הראשונה.
"בכל זאת, הוא בבית 24/7 איתי ופתאום אני נכנסת לבית ואין לי מה לעשות. את החיים שלי אני אביא לך. מלך עולם של אימא".

צילום מסך אינסטגרם
כאמור, מקורות המקורבים לזוג מספרים כי אחד הגורמים המרכזיים למשבר הוא מתיחות מול משפחתו של בורגיל - עד כדי כך שאמו של החתן לא ראתה את נכדה מאז ברית המילה. בורגיל, שבניגוד לאשתו ממעט בפעילות ברשתות החברתיות, טרם הגיב לפרסומים.

שי ושניר מגיעים לחתונה של ספיר ואברהם / צילום: ניר פקין
הרומן המתוקשר של השניים החל לעיני המצלמות ב"האח הגדול", והוביל לחתונה מהירה שזכתה לסיקור נרחב. כעת נותר לראות האם הזוג הצעיר יצליח לצלוח את המשבר הראשון בנישואיהם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו